Mars 2014

Mars var en fin måned. Våren snek seg innover Bergen og lot oss oppleve fulgekvitter, sol, varme og mange uteglade mennesker. Mars var måneden jeg prøvde «Cake In A Cup» for første gang, og ble veldig skuffet over smaken. Jeg oppdaget en av mine nye favorittbutikker i Bergen, helsekostbutikken Kinsarvik (ja, de har Questbarer). Jeg har generelt oppdaget mye fint i Bergen og forelsket meg i små gater med spennende butikker og caféer. Kan anbefale Skostredet, et strøk som minner om Grunerløkka i Oslo. Her må dere stikke innom sjokoladebutikken Moliere (verdens beste håndlagde sjokolade) og caféen på Litteraturhuset.

Jeg prøvde den røde vårjakken min, som var alt for trang sist gang jeg prøvde den, men nå sitter som en skudd. Jeg smakte den nye Skyr med fersken og bringebær, og elsket den. Appelsinene var ekstremt gode, og jeg spiste mange av dem samt lagde en del appelsinjuice. Dessuten hadde jeg den berømte suppeuken min, som absolutt skal gjentas. 15. mars feiret jeg og Jørgen at vi hadde vært sammen i ett år. Jeg svømte 1000 meter, som det er år og dag siden jeg sist gjorde. Jeg lånte mange kokebøker og norske filmer på biblioteket. Tilsammen så jeg ni filmer, og det var filmene «Eventyrland» og «Som Du Ser Meg» som jeg likte best. «Eventyrland» er faktisk noe av det beste jeg har sett noensinne.

På TV så jeg på «Hver Gang Vi Møtes», noe som gjenspeiles i spillelisten fra mars. Seriøst, Samsaya er fantastisk flink. Og hvem visste egentlig at Rybak var så ufattelig musikalsk? Eller har du hørt hvor fint Anneli Drecker faktisk synger? Sukk, gåsehud. Første gang jeg hørte «Vikje Være I Din Verden» tenkte jeg at det var noe rart søppel som jeg ikke kunne fatte at folk ville høre på. To lytt senere, og vips så var jeg helt hektet.

Jeg gikk tur opp på Fløien, og kjente på hvor dårlig kondis jeg har. Likevel var jeg ekstremt glad og stolt over at jeg klarte å komme meg til toppen. Der ventet solnedgangen og frisk luft. Noen ting har vært litt kjipe, som at jeg var hos fysioterapaut og fikk vite at jeg har betennelse i akillessenen. Dermed måtte treningen legges litt om og tilpasses. Heldigvis var jeg så heldig av jeg fremdeles kan trene. 11. mars viste vekten at jeg hadde gått ned over 10 kg, et nytt delmål var nådd.

Om noen dager blir jeg Jørgens kone. Det er litt uvirkelig å tenke på. Vi skal ha et lite bryllup med kun foreldre og søsken til stede. Vielsen blir på Tinghuset i Bergen. Vi har booket Christin Eide som fotograf, og har forelsket oss i bildene hennes. Jeg har funnet en enkel, hvit kjole som passer meg fint. Vi skal ha middag hos Jørgens bror og Jørgens niese som brudepike. Jeg grugleder meg. Det som er fint er at jeg vet jeg skal være med Jørgen for resten av livet, og at jeg elsker han. Men jeg har en klump i magen med tanke på at jeg ikke føler meg særlig fotogen eller flink til å være i fokus. Jeg får prøve å nyte dagen og ikke tenke på at jeg ikke er tynn nok eller bra nok. Kjærligheten vinner uansett.

10 kommentarer

Skriv en kommentar