OM MEG

Hei! Her har du meg. Søsteren min sier at jeg ligner på en frosk, så jeg har slått meg til ro med det. Jeg er utseendemessig smilende, langhårete og det noen så fint vil kalle innholdsrik. På innsiden er jeg en jordnær type, som liker å ha det rolig og forutsigbart. Men! Noen ganger klinker jeg til med noe spontant, til alles forskrekkelse. Dessuten ler jeg av det meste, også det som ikke finner seg passende å le av i det hele tatt.

Jeg er født i 1989, i tyrens tegn, og vil om noen år starte å kalle meg selv for gammel. Opprinnelig er jeg fra Harstad og har en bachelorgrad fra høyskolen der, som jeg avsluttet våren 2012. Høsten 2012 flyttet jeg til Oslo for å starte på en mastergrad ved høyskolen i Oslo og Akershus. Den skal etter planen avsluttes i løpet av 2014. Jeg flyttet forresten fra Oslo til Bergen på høsten 2013, til min kjære. Jeg elsker Bergen.

I tillegg til disse norskeapotek er det vel verdt å nevne at jeg er en altoppslukende organisator. Spesielt er jeg interessert i å organisere musikk. Jeg kan sitte timesvis på Spotify å rydde i listene mine. Jeg er egentlig en veldig hjemmekjær person, men i ny og ne er det morsomt å reise litt. Spesielt spennende var det å besøke Brasil, Russland, Canada og USA. Likevel, hadde det vært opp til meg, så kunne jeg sittet på en hytte i den nord-norske skogen og se utover et lite vann hele dagen. Jeg elsker natur, og stillhet. Og vann. Jeg er også veldig glad i å være alene, men ikke for lenge. Dessuten brenner mitt hjerte for dyrevern, selv har jeg en hankatt som heter Mio.

OM BLOGGEN

«Carolines Verden» er et sted som jeg skriver om det som opptar meg. Det kan for eksempel være trening og sunnhet, matlaging, musikk, film, fotografi, reise, sosiale medier eller bøker. Januar 2014 begynte jeg min reise inn i et helt annet liv enn jeg før har vært vant til, og dette vil være en stor del av bloggen min. Jeg ønsker å forandre meg selv fra lat, overvektig og svak til sterk, energirik og sunn.

Bloggen er delt inn i forskjellige kategorier, ettersom hva jeg skriver om. Noen av de forskjellige kategoriene er:

1. Caroline anmelder bøker
2. Caroline fotograferer
3. Caroline lager lister
4. Caroline lager mat
5. Caroline lever sunt
6. Caroline lytter
7. Caroline ser film

Jeg bruker alltid mine egne bilder på bloggen, med mindre bildene er merket med noe annet. Ingen av mine bilder kan brukes av andre uten tillatelse fra meg. Jeg tar bilder med Olympus PEN E-P5 og iPhone 4. Noen av bildene mine (de som ble tatt tidligere enn 2014) har jeg tatt med Canon EOS 7D.

Om noen ønsker å komme i kontakt med meg kan det sendes en e-post til:
CAROLINE {alfakrøll} ICARROI {dot} COM