Introduser deg

HVEM ER DU? Det vil jeg gjerne vite. Skriv noen linjer om deg selv her. Hvor kommer du fra? Hvor gammel er du? Har du egen blogg eller hjemmeside? Kanskje en profil på Twitter? Hva bedriver du dagene med? Kanskje du studerer, eller har funnet drømmejobben? Jeg er interessert i alt jeg får.

Så tusen takk på forhånd, kjære leser. Jeg setter stor pris på deg!

 

25 kommentarer

 • Caroline her. Slik som dette kan dere introdusere dere, jeg gleder meg!

 • Hei hei, Renate titter innom! Jeg er innflytta engelskmann med bachelorgrad i foto snart hengende over hodet mitt. Blogger har jeg vært i en årsrekke nå, litt her og der, og blogger nå på eget domene og hosting, så satser på at dette blir bra (Selv om bloggen min langt i fra er så snasen som din).

 • Jeg heter Nina, er 23 år gammel, og kommer fra Nord-Trøndelag, men har giftet meg og bosatt meg i Colorado, USA. Jeg jobber som nanny frem til jeg skal begynne på University of Colorado at Boulder høsten 2012. Jeg har blogget i tre år nå, men har endelig fått flyttet over bloggen til eget domene. Også kan du finne meg på twitter.com/niila =)

 • Kristel, snart 28 år fra ei lita bygd i Nord-Trøndelag. Alenemamma til to skjønne unger, «Em» (2003) og «Mo» (2011). Tidligere blogget på liljen-lifeasitis.com, men gått fra å være en psyk-blogger til å være en mammablogger – etter å ha gått gjennom nok et svangerskap og er veldig psykisk frisk og fokuserer på familien min <3 3hjerter.com er nå adressen min. Er per dags dato hjemmeværende med Mo, som er bare 7 uker gammel. Tidligere har jeg vært hjemmeværende pga psykdom, etter å ha droppa ut av høgskolen i for 4 år siden.

  Ciao! ;)

 • Stian heter jeg. Harstadværing værfast i Bodø. Her driver jeg mye med musikk, i tillegg til å jobbe i den mest forhatte offentlige etaten (Sett vekk fra de kommunale Parkeringsetatene)

 • Så bra idè med introduksjonsside! Vurderer å spørre om det er greit jeg gjør det samme på min blogg?

  Mia er her, forresten. 21 år, student i Trondheim. Fant deg gjennom.. ja kommentaren din, og skal si at du også skriver bra og gleder meg til å følge med videre! :)

 • Mette, 27 år, illustratør fra Drammen. :) trives.

 • Hei på deg! Fotostudent i bartebyen med forkjærlighet for dyr, veggismat og musikk. Og foto da selvfølgelig. Men alt dette visste du vel :P

 • Mitt navn er Stian Grundstad (20). Jeg kommer fra det vakre Lofoten i Nordland, men bor for tiden i byen mellom de syv fjell – Bergen. Her studerer jeg film- og tv-produksjon på UiB. Jeg er veldig kreativ av meg, og drømmer om at jeg en dag skal få gi ut boken min som jeg har skrevet på siden barneskolen. Jeg har også lyst til å jobbe med noe innen film. Ellers er jeg selvsagt glad i litteratur og film, men interesserer meg også enormt for politikk og miljøvern. På fritiden tenker jeg veldig mye. På verden og livet. Hvordan vi kan gjøre den bedre. Og at vi må leve livene våre til det fulle hver eneste dag. Memento Mori.

 • Martha, 18år, Bergen, kristen, Harry Potter, musikk, bøker, venner, fotografi ++.

  Twitter: mandagsbarnet.

 • Hei! Eg heiter Sara, eller noodlebamboo på twitter, er 21 og kjem frå det vakre vestland. Eg har linka til bloggen min, men veit ikkje kor interessant den er. Har planar om å gjera den meir interessant når eg får tid. Til vanleg studerer eg lingvistikk, har diverse verv i nynorskverda, syng i kor og dansar i stova. Eg har veldig veldig lyst til å sykla nedover California-kysten ein haust, utforska Brasil ein vinter og sluka Paris ein vår.

 • Morten Christensen 02/04/2011, kl. 20:25

  Hei sann!

  Jasså, så du har lagt ut dette om deg selv, også? Godt gjort, synes jeg! Jeg heter altså Morten, er en skikkelig voksen mann på 45 år, med grå stenk i håret, mage og pistrete skjegg. Bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra bygda Krokstadelva i Nedre Eiker kommune (nabokommune til Drammen) i Buskerud fylke. Nedre Eiker er hjemkommunen til poeten Herman Wildenvey, bygdas store sønn, uten at jeg har lest det grann av ham, akkurat! Jobber i Polet og har gjort det noen år nå. Har en ikke fullført master i Historie ved Universitetet i Oslo, men jeg jobber med den saken (er en såkalt evig student). Interesser er sånt som: andre mennesker, litteratur og musikk, mat og drikke (følger med jobben), reiser til større byer, IKKE til syden, for all del, (har vært noen steder her og der, bla. India og Sri Lanka), kunst, teater, gode diskusjoner, ideer, og er ellers generelt opptatt av livet. Aviser jeg leser er Klassekampen, Dag og Tid og Le Monde Diplomatique, dessuten abonnerer jeg på en rekke tidsskrifter, blandt annet Bokvennen, så skjønner du litt hva slags type jeg er. Jeg lever litt som en bohem og er inspirert av folk som Charles Bukowski, Patti Smith, John Lennon, Jack Keraouc, Henry Miller, Rosa Luxemburg, Oda Krogh, Ragnhild Jølsen, Jesus Kristus (jeg er ikke blasfemisk nå!), Hans Jæger, og andre som jeg setter høyt og kunne ha nevnt. Folk som kjenner meg sier jeg er intellektuell. Av og til er jeg litt usikker på om det er en fordel eller en ulempe! Går mye i teateret, på konserter og kunstutstilinger. Har av og til tendens til å havne i selskap med folk som er litt på siden av det pene og pyntelige, alternative folk (les: kunstnerspirer), så skjønner du kanskje hva jeg mener med det. Jeg er flink til å få folk til å le mye med mine jokes og gags, men mange ganger er jeg ufrivillig komisk også. Noen synes jeg er kontroversiell, men det er et typisk trekk for intellektuelle, tar det med knusende ro. Svar meg gjerne, men du er ikke nødt. Gjør det du har lyst til og synes er morsomt.

  Morten

 • Hei, Caroline! Hvor er du blitt av? Jeg kom til å tenke på deg hin dagen… Har du det bra? Håper det :) Klem fra Cecilie!

 • Jeg skal prøve å fatte meg i korthet, for jeg har det med å legge ut i det vide og det brede… Navnet er Siv, er 16 og fra Nordland. Er ganske opphengt i det britiske bandet McFly og er ellers veldig glad i musikk generelt. Liker å være høflig, men sier hva jeg mener. :)

 • Hei!
  Jeg heter Astrid Terese og en en voksen dame, tidlig i 40-årene, som begynte å blogge etter et kurs i sosiale medier i fjor. Jeg kommer fra sør-vestlandet og jobber på biblioteket.
  Mine to største hobbyer er absolutt bøker og data så da ble bloggen min en bokblogg. Jeg er likevel engasjert i flere ting enn de to så andre interesser titter også frem på bloggen av og til :-)
  Ellers er jeg gift, mamma, farmor og snart grandtante (og føler meg ikke gammel nok for alt det!) :-) Jeg strikker endel, liker å gå tur og er glad i design, fotografering og spill. Jeg tror jeg er en allsidig, oppdatert dame og synes det er veldig gøy å lese andres blogger og bli kjent med menneskene bak bloggen :-)

 • Ingrid Marie heter jeg! :-) Du finner meg på http://iimj.blogg.no og på Twitter – iingr.

  Jeg er 18 år, har gått to år på danselinja, og skal fullføre videregående ved å gå 3 klasse studiespesialisering. Hva som skjer etter det vet jeg ikke helt. Kanskje tar jeg et friår og venter på at kjæresten skal bli ferdig som lærling, eller kanskje begynner jeg rett på studie (psykologi, kanskje?).

  Neste sommer har jeg forresten store planer om å hoppe i fallskjerm! :-))

 • Hei! Jeg heter Lise Lotte, også kjent som SuperLiseLotte på Twitter.. Har blogget i noen år, men ja, ikke lenge siden jeg startet på eget domene osv. Anyway. Starter på andreåret som høgskolestudent til høsten. Det blir litt stas. Studerte ungdom i Vestfold første året, nå flytter jeg tilbake til Fredrikstad (hvor jeg er fra) for å studere Digital Medieproduksjon i Halden. Ellers sitter jeg å smiler i kassa på Coop’n.
  Og jo, jeg elsker fløtegratinerte poteter :) hehe

 • Hei!
  Jeg er Janne, jeg er 22 år og bor i Lyngdal, en liten koselig wanneby på sørlandet! Jeg har blogget litt på blogg.no, men trives ikke med tanken på at jeg blogger inntekt i lommen på noen som får nok ifra før, det var heller ikke et pluss at 90% av trafikken var 10 år gamle jenter som ville ha kommentar. Så da ble det eget domene! Så da blogger jeg, nesten for meg selv og hverdagslivet mitt og det som faller meg inn.Jeg har en sønn på 1 år og en samboer på 26 år.

  Jeg studerte sykepleie i grimstad i 2 år før jeg gikk ut i mammaperm. Til høsten begynner jeg på 3 året og fullfører til våren 2012. Jeg jobber for tiden på bolig og som personlig assistent!

 • Hei!

  Navnet er Mari, jeg er 24 år og bor i Trondheim. Her studerer jeg arkitektur og jobber. Sammen med meg bor mine to katter og ett hamster fast, men det er ofte omplasseringsdyr på besøk. Jeg liker veldig godt dyr og kommer til å ha det gjennom hele livet. Andre interesser: Foto, friluftsliv, interiør, blogging, holde på med hund, å lage forskjellige ting, være snill og spise is.

 • Vel, jeg heter da Solveig – som du da finner under navnet SolveigGavin på Twitter. Jeg er på mitt tyvende år og er halvt Narvikæring og halvt Bodøværing. Jeg har ti fingre, 10 tær og innovertiss – som også er beskrevet i infofeltet på Twitter.

  PMS gjør meg grinette og om jeg furter så er jeg mest sannsynlig drittlei mine medmennesker, elektronikk eller karma. Stort sett er jeg glad og fornøyd – og mange vet å utnytte seg av det. Jeg er veldig glad i konstruktiv kritikk, men er mennesker barnslige i seriøse diskusjoner så kan jeg dessverre ikke gjøre noe annet enn å le.

  Min hjerne er veldig ambivalent og skal noen ha meg til å velge noe, så har de tre valg; vente i hele evigheten, gi meg VELDIG få alternativer eller bare velge for meg (men da har de bare med å ta rett avgjørelse eller flyver jeg i taket.) Har en mild versjon av paranoia og tvangstanker er det plenty av; det er krisesituasjon om jeg ikke får pusset tennene i 10 minutt, får tatt på høyreskoen først eller være den første som tar den største sjokoladebiten.

  Danse- og turngulvet for meg er som en spilleautomat for spillegale, ser du meg der – hiv meg på hode og rævva ut. Forstår ikke at mennesker kan elske i hytt og kanari, og »forever never comes around». Jeg? Bitter? Kanskje litt. Jeg liker å tro at jeg har en forbannelse over meg når det gjelder kjærligheten. Finner jeg en kar som er sjarmerende så kan jeg love deg at jeg hater alt ved vedkommende en uke senere.

  Jeg er ganske komplisert, men samtidig ganske enkel; forvirrer helt sikkert mer enn det jeg oppklarer og jeg er ikke alltid 110% ærlig. Kanskje 95,9%. Jeg gjør akkurat det jeg vil akkurat når jeg vil det, men ikke hele tiden.

  Dette er meg i korte trekk. Mye hulter til bulter, mye som er uforståelig og noe direkte teit – der har du meg i et nøtteskal. Egentlig kan jeg ikke forklares, men her har jeg iallefall prøvd. Jeg tror riktignok ikke du ble direkte klokere over hvem jeg er i den grad, but ey, nå vet du iallefall hvem SolveigGavin er.. sånn nesten hvertfall. Hihi! ;-)

 • BareBlogg.no her,

  Mitt navn er Morten, jeg er fra Sola og driver bloggforumet BareBlogg.no. Forumet består av en fin fin gjeng i alle aldre, hvis mål er å lære av hverandre. Som medlem får du tilgang til mange nyttige verktøy samt muligheten til å promotere deg selv og/eller din blogg.

  Bloggforumet fremstår mer som en bloggportal der forumdelen er selve spydspissen.

  Ta en tur innom og da vel.

  Morten

 • Hei, flott blogg! Jeg kom inn her på grunn av det fine innlegget om en dag på biblioteket.

  Jeg heter Jorunn og er masterstudent på Kunsthøgskolen i Bergen. Prosjektet mitt skal handle om bibliotek, og underveis skal jeg blogge her: rageform.blogspot.com

 • hei, jeg heter carolin og er femten, nei seksten år. i morgen begynner jeg på videregående (dramalinjen), og det er litt skummelt, men litt bra også. jeg bor i stavanger, og det er helt greit å bo her. i dag synes jeg i hvert fall det. jeg vil egentlig ututut, men jeg tror jeg skal bli litt eldre før jeg stikker i vei. for å være ærlig, er jeg en ganske alminnelig person. jeg går i en teatergruppe, spiller piano, henger med noen venner, venter på at noe skal skje i livet mitt, fordi jeg føler at jeg bare er her. det plager meg.

Skriv en kommentar