Status: uke 20

Hei på dere, Godtfolk! Jeg har hatt en uke litt utenom det vanlige. Det vil si at jeg har trent en dag mindre enn jeg har pleid å gjøre de siste ukene, og jeg har også skeiet ut en del dager. Blant annet ble det frozen yoghurt både fredag og lørdag, men det var så utrolig godt at det var verdt det. Jeg har stått stille på vekten en stund nå. Og selvom jeg vet at det er fullstendig normalt at man gjør det av og til, så tror jeg at jeg skal gjøre litt endringer i kostholdet mitt fremover. Treningen synes jeg at jeg får veldig bra til. Derfor blir det enda mer fokus på sunn mat fremover for min del.

Nå har jeg inntatt sofaen. Er helt ufattelig sliten etter dagens styrkeøkt. Jeg gav alt jeg hadde, og det var en god følelse å fungere godt på trening. Enda bedre er det når treningssenteret er omtrent helt tomt, og man har fri adgang til de apparater man ønsker å benytte seg av. Score! Her er ukens trening:

2 kommentarer

  • Ingvild Sætherbø 19/05/2014, kl. 11:17

    Hei! Så utrolig flink og målrettet du er, og elsker at du går ned i vekt på en så sunn og ordentlig måte -ja til livsstilforandring og ikke dietter!:-)
    Ville bare si at det at du står stille på vekten sannsynligvis er fordi du har begynt å fått muskler, som veier opp. Sier ikke at du skal droppe helt å veie deg – men jeg har et lite tips. Ta en hyssing eller annen tråd som du legger rundt midjen og merk av med en tusj. Dette kan du gjøre sånn annenhver uke eller noe(bruk påminnelser på iphone), og se fremgangen! Mye mer motiverende å se at det faktisk er forandringer selv om vekta står stille:) Ha en fin uke!

    • Tusen takk for den utrolig fine kommentaren din! Jeg tar mål av kroppen en gang i måneden, så håper jeg ser endringer der :) Og håper jo også at jeg har fått mer muskler ;)

Skriv en kommentar