Evaluering av uke 5

Jeg har nesten klart alle målene denne uken, bortsett fra pensumlesningen. Der har jeg vært utrolig slapp. Men nå har jeg vært på skolen noen dager denne uken og i tillegg hatt 4 dager med arbeid, så jeg skylder litt på det. Trist at ikke vekten gikk ned, men men, det ordner seg!

Mål for uke 5:

 1. Snacks og godteri bare på lørdag og søndag.
 2. Gå tur på minst 3 turer på 45 minutter i løpet av uken.
 3. Lage matpakke når jeg skal på skolen.
 4. Lese litt pensum mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. X

Ukens største utfordring:
Hm, her må jeg tenke litt. Kanskje å si nei til is og slikt. Jeg kan jo spise det, men kanskje jeg burde putte det inn som godteri.

Ukens største bragd:
At jeg har jogget en del! Føler meg stolt som klarer det!

Ukens vekttap:
Jeg har mistet litt oversikten her. Men jeg vet at jeg tilsammen alle ukene har gått ned 2,5 kg. Det vil si at jeg har gått opp i vekt denne uken. Jeg tar ikke det så veldig tungt, egentlig, fordi jeg vet at jeg har bygd muskler som veier litt, jeg har spist og drukket mye i helgen og før jeg gikk på vekten. Dette gir utslag. Jeg merker på kroppen at jeg har gått ned i vekt. Tror jeg skal begynne å ta målene mine og.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
SØVN! Dere aner ikke hvor dårlig søvnmønster jeg har. Det er helt skrekkelig.

Mål for uke 6:

 1. Gå tur 4 ganger, minst 45 minutter.
 2. Lage matpakke når jeg skal på skolen.
 3. Legge meg før kl tolv hver dag utenom helgen.
 4. Godteri bare på lørdag.
 5. Prøve å følge med på om det jeg spiser faktisk er sunt.

Det er forresten flere som har joinet “bli-sunn-prosjektet”. Sjekk innom bloggene til Marte, Rebecca, Mari, og Nina.

4 kommentarer

 • Så flink du har vært! :)

 • Flink du har vært! Jeg har også vært slapp med pensumlesing forrige uke. Satser på en ny uke med mye mer pensumlesing!

 • Jeg ser du skriver “bli sunn prosjektet” og snakker litt om vekttap -har du merket forskjell på klærne? Jeg har gått ned to-tre størrelser, men dette vises nesten ikke i det hele tatt på vekten!:) Jeg synes du er så flink som gjennomfører dette -leker litt med tanken på å sette mer spesifike ukemål for meg selv også. Kanskje det får bort småspisingen på mørk sjokolade?:)

 • Du er så FLINK!

Skriv en kommentar