Et kart over Oslo

Tiden nærmer seg for Osloturen jeg har gledet meg sånn til. Jeg og Jørgen skal være i hovedstaten fra 11. til 15. mars, og skal feire at vi har vært sammen i to år. Jeg skal treffe nye og gamle venner, og har store planer om å stå opp tidlig hver dag for å sjekke ut nye og gamle favoritter. Det begynner å bli en stund siden jeg var student på høyskolen i Oslo, og jeg kjenner jeg savner byen og alt det fine i den. Siden jeg elsker organisering og alt som hører med, så har jeg laget meg to kart. Det kartet dere ser øverst i dette innlegget er steder jeg vil besøke i Oslo, mange anbefalt av kjente. Jeg er fullt klar over at jeg ikke kan rekke over alle på én tur, men det er fint å ha et utgangspunkt. Gi meg gjerne tips til plasser å besøke, jeg setter stor pris på det!

Jeg har også laget et kart over de stedene som jeg allerede har blitt veldig glad i, fra tiden jeg studerte og tilbragte mye tid i Oslo. Sjekk dem gjerne ut, dere og. Du finner kartet nederst i innlegget. Planen er at jeg skal lage en skikkelig Osloguide etter turen min nå, slik som jeg har gjort over Bergen. Jeg har også kjempelyst å lage guide til Trondheim, Harstad og andre norske etterhvert. Og selvfølgelig en guide til Reykjavik, når jeg har vært der i april. Skal du på noen spennende turer i år?

2 kommentarer

Skriv en kommentar