Uke seks

UKENS HØYDEPUNKTER:
♥ Enda en iHerb-pakke, med masse te.
♥ Fikk brev fra Ingvild.
♥ Pakke med bøkene jeg har bestilt på Mammutsalg.
♥ Spontanmiddag på Peppes på mandag, med Jørgen.
♥ Halv pris på Funky Frozen Yogurt på fredag.
♥ Kyllingsalat til frokost på lørdag, på kafé med Jørgen.
♥ Fine blomster overalt, i anledning morsdagen og Valentines day.
♥ En tur til biblioteket på lørdag, lånte mange filmer.
♥ Rolig søndag med Jørgen, der vi sov lenge og gjorde ting vi ellers ikke får gjort.
♥ Filmkveld med Jørgen på søndag.
♥ Jentekveld på lørdag.

UKENS TRENING:
Denne uken ble det en utrolig bra økt på onsdag, der jeg hadde en times lang økt på elipsemaskinen. Ellers har jeg dessverre hatt migreneanfall og vært syk, så har ikke blitt så mye mer. Har prøvd å gå mye da, og å ha vært i aktivitet sånn generelt. Det hjelper jo på.

UKENS KOS:
Sjokoladekakestykke, potetgull, smågodt, ost og kjeks.

UKENS INNKJØP:
Jeg fant «kjærlighetskruset» på tilbud, dere vet det rosa i Mummikoppserien. Det måtte jeg jo ha!

UKENS BESØK:
Verdens koseligste jentekveld hos min venninne Ruth på lørdag. Hun hadde laget det beste bordet med nydelig ost og kjeks, det var bare så ufattelig digg! Også byttet vi jentene som var der (Ruth, meg, Angela, Silje og Renate) på ting. Jeg byttet bort tre av mine favorittbøker som jeg allerede hadde flere eksemklarer av («Hässelby», «Darlah» og «Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet» – alle av Johan Harstad) og noen neglelakker. Fikk meg to fine gensere og en fin jakke tilbake. Storfornøyd! Ruth hadde også to søte pusekatter og et nydelig hus.

UKENS NYE OPPSKRIFTER:
Kyllingsuppe, kyllingscaloppine, grønnsaksgryte med strimlet svinebiff og potet – og purresuppe. Du finner dem alle på carolinesverden.com. I tillegg hadde vi burgerrull med spinatkrem og bønne- og linsegryte, oppskriftene på dem blir lagt ut snart på samme side.

UKENS TV-SERIE:
Har sett mest på «Grimm» denne uken, begynner å like det bedre og bedre. Også har jeg sett på «Bertrands Metode» på TV3, og synes det er inspirende.

UKENS BOK:
Jeg begynte på «33» av Kjersti Annesdatter Skomsvold på mandag, og jeg gav opp når jeg kom til side 50. Jeg HATER virkelig å gi opp bøker, men den gav meg absolutt ingenting. Og jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder å sløse bort tiden min på bøker jeg ikke liker lenger. Nå leser jeg «Havet i enden av veien» av Neil Gaiman.

UKENS LÅT:
Denne uken har jeg hørt ekstra mye på disse låtene: Denai Moore – BlameMax Frost – Let Me Down EasyBØRNS – 10,000 Emerald Pools og James Bay – Move Together.

UKENS FILMER:
På søndag så jeg og Jørgen to filmer, «Her» og «Eventyrland«. Sistnevnte er en av mine store norske favoritter, jeg bare ELSKER den filmen og anbefaler den til alle. «Eventyrland» er fortellingen om drapet som aldri skulle ha skjedd, om venner man aldri skulle stolt på og om en gjeld som bare øker for hvert avdrag. I en tilværelse der Jenny har tapt alt har hun likevel alt å vinne: Datteren. «Her» hadde jeg ikke sett før, og jeg vet ikke hva jeg synes om den. Den var litt rar, litt fin men aller mest bare trist og tragisk. Handlingen finner sted i Los Angeles i nær fremtid, hvor hovedpersonen, Theodore, lever av å skrive rørende, personlige brev for folk som ikke har tid eller lyst til å skrive dem selv. Selv har han dyp hjertesorg etter slutten på et langt forhold. Han kommer først ut av skallet igjen når han stifter bekjentskap med det nye, avanserte dataoperativsystemet Samantha.

Skriv en kommentar