Uke fire

Jeg synes ukeoppsummeringene til Gitte var så stilige at jeg tenkte å lånte idéen selv. Det er en fin måte å se tilbake på ukens hendelsesløp på, og noe jeg i allefall liker å lese om. Denne uken har Binka (som har laget designet til denne bloggen) ordnet litt. Som dere ser er det noen endringer i menyen blant annet, og dere kan nå finne både kategorier, arkiv og en side med mine lister. På den siden med mine lister vil jeg legge inn lister jeg kontinuerlig oppdaterer, slike som leseliste, filmliste, TV-serieliste, ønskeliste, reiseliste osv. Jeg elsker lister!

Ukens høydepunkter:
♥ Å få både hvite roser og den nye Mummikoppen i gave fra Jørgen.
♥ Kafébesøk med chiligryte og Renate.
♥ «Hver gang vi møtes» på TV2.
♥ Pakke fra iHerb i posten.
♥ Det fine lyset på himmelen i Bergen den siste dagen med sol (regnet er tilbake).
♥ Date med Jørgen på mandag.
♥ Brev i posten fra Solveig i Skottland.
♥ Å se inn vinduer når man går i bakgater i Bergen.

Ukens trening:
Jeg trente tre ganger denne uken: onsdag, torsdag og i dag (søndag). Intervaller og kondisjonstrening for det meste, men også litt hard styrketrening i dag. Jeg tror jeg kommer til å kjenne det godt i kroppen i morgen, føler meg helt kake nå (på en god måte).

Ukens kos:
På lørdag ble det både yogurtis, potetgull og smågodt. Nam! Ellers går det for det meste i grønnkålchips, smoothies og iHerb-godis på hverdagene.

Ukens innkjøp:
Denne uken har jeg egentlig kjøpt mye nytt. På fredag kjøpte jeg en Mummibok på Boksalongen og på lørdag kjøpte jeg to gensere (bildet dere ser øverst i innlegget) til 200 kr og en jakke til Jørgen (gave). Pluss tre Questbars og to Yogi-te.

Ukens nye oppskrifter:
En wok med mye godt i på søndag.

Ukens TV-serie:
J
eg har sett aller mest på Doctor Who denne uken. Er på sistesesongen, og jeg elsker den nye doktoren! Jeg har også sett de nyeste episodene av Glee, Girls og Pretty Little Liars pluss en del gamle episoder av Friends.

Ukens bok:
Jeg leser nå «Dette burde skrives i nåtid» av Helle Helle. Jeg vet ikke om jeg liker den ennå.

Ukens låt:
Akkurat nå liker jeg best Sia – Elastic Heart og Mark Ronson – Uptown Funk.

Ukens mennesker:
Jørgen, Astrid, Renate, og Lise.

4 kommentarer

Skriv en kommentar