Lately

IMG_4317

  1. Jeg har kjøpt meg nye joggesko. Type ikke-rimelige. Type Nike. Det er faktisk utrolig deilig å ha noen ordentlige sko! På onsdag var jeg ute og gikk tur, og når jeg kom hjem var jeg helt ødelagt i beina (og er det ennå). Derfor bestemte jeg meg. Jeg skulle ha nye sko, og det skulle være ordentlig kvalitet! Å ha de nye skoene på er nesten litt som å gå på skyver. Helt utrolig herlig. Håper på å få prøvd ut jogging med dem snart.
  2. Før søsteren min flyttet fikk jeg halskjedet som dere ser på bildet ovenfor. Det henger over sengen min og bringer frem mange fine og gode minner. Jeg har også sendt henne brev. Det er så koselig! Vet dere om noen nettbutikker som selger fine postkort forresten? Hadde vært morsomt å kjøpe noen fine. Gjerne i pakker.
  3. Jeg har kjøpt meg en ny harddisk på 2 TB som jeg skal ha i tillegg til Time Capsule. Den skal jeg bare bruke til bilder og filmer. For å si det slik ligger det allerede en god del GB med bilder på den nå, og mer skal det bli. Macen min er mer eller mindre stappfull snart.
  4. Skolen er i gang igjen, og jeg liker det! Vi har har en hel del jus dette året, jeg er ikke særlig begavet i å utøve jus. Så kryss fingrene hardt for meg. Må begynne å lese meg opp nå i helgen, vi begynner allerede neste uke med jusforelesning. Ellers har vi en god del om blant annet incest, barn i sorg, ungdomspsykiatri, selvmord og seksuelle overgrep dette semesteret. Jeg tror det kan bli tøft.
  5. For noen dager siden badet jeg i havet for første gang i år. Eller, man kan egentlig ikke kalle det havet. Jeg badet der elven møter havet, altså i brakkvann (blandet salt og ferskvann). For å si det slik var det ISKALDT. Dere kan tenke dere vann med kald strøm i. Men det var så verdt det. Utrolig forfriskende! Og nå har jeg endelig fått bevis på at det er godt for blant annet blodsirkulasjonen å dusje/bade i iskaldt vann, bare se her! Så det er bare å ta seg en kalddusj.
  6. Og til slutt en gladnyhet til dere som ikke har fått det med dere. Jeg og noen andre jenter fortsetter med Bloggermagasinet! Blir mye bra der fremover, jeg skal blant annet prøve å skrive et innlegg for dere som tenker på å invistere i en Mac. Og vi trenger fotografer, plukkere og skribenter. Følg med!

9 kommentarer

Skriv en kommentar