Årets Mammutsalg

Årets Mammutsalg er i gang, i alle fall om du vil forhåndsbestille. Og i år må jeg si det var mange godbiter å finne! Jeg hadde lyst på kjempemange, men det er begrenset hvor mange sparepenger jeg vil bruke på bøker så jeg endte opp med fire stykker som jeg har ønsket meg lenge.

Jeg har i det siste fått øynene skikkelig opp for vegetarmat, og spiser kjøttfri middag 1-3 ganger i uken. Bra for miljøet og lommeboken! I den anledning har jeg mange ganger sett på «Vegetarkokeboken», en murstein av en kokebok. Nå blir den endelig min! Gleder meg skikkelig til å lage mye god vegetarmat.

En annen murstein av en bok er «Norsk etymologisk ordbok». Dere har kanskje sett den i den lokale bokhandelen deres? Den er s-v-æ-r. Og som den nerden jeg er så elsker jeg å lese om ord, og ords betydning. Dessuten har jeg lenge ønsket å lære flere norske ord, språket vårt er fint.

Jeg er skikkelig interessert i norsk musikk (og norsk litteratur og film, men det er en annen historie), og har lenge ønsket meg «Norsk pop & rock leksikon». Men det har jo vært svindyrt! Endelig kom den på tilbud, og jeg skal fordype meg i norsk musikkhistorie. Forvent dere noen gode Spotify-lister fremover!

Til slutt la jeg til en god bok om trening, nemlig «Bygg muskler!». Både jeg og Jørgen er veldig interessert i trening, spesielt styrketrening. Det er på tide at vi får en skikkelig treningsbok i bokhyllen, til nå har vi bare lånt mange på biblioteket.

Skal du eller har du lagt inn noen bestillinger i år?

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar