Uke fem

Ukens høydepunkter:
♥ En liten Instagram-pause på noen dager, var veldig deilig.
♥ Fikk brev fra både Hanne og Gitte.
♥ Hamburger på fredagskvelden, en sjeldenhet her i huset (men SÅ godt).
♥ Bok i posten.
♥ Fant hjerter i snøen.
♥ Finværet som kom i dag, selvom regndager er fine de og.
♥ Leste ut en bok.
♥ Pakke fra iHerb med masse Kandy Kale.

Ukens trening:
Denne uken ble det en utrolig bra økt på tirsdag, enda jeg virkelig ikke ville gå. Og en megabra armtrening (pluss 20 minutter på elipsemaskinen) i dag. I tillegg har jeg gått nesten hele lørdagen, var helt vissen i føttene på kvelden.

Ukens kos:
Grønnkålchips, smoothie, lettis og iHerb-stuff på hverdagene. På lørdag ble det både smågodt, potetgull, yogurtis og en skikkelig nydelig sjokoladekake.

Ukens innkjøp:
I går kunne jeg ikke dy meg, jeg kjøpte The Sims 3. Jeg savnet det skikkelig! Nå har jeg installert det, og i går når jeg spilte så klikket hele spillet. Åh, jeg hater når det skjer! Ellers har jeg kjøpt litt mat på kafé.

Ukens nye oppskrifter:
Kikertburger og kylling i pita. Skikkelig gode! Du finner dem begge på carolinesverden.com.

Ukens TV-serie:
Denne uken har jeg sett på «Orphan Black», hele tiden, haha. Nå har jeg begynt å se «Grimm». Også følger jeg fremdeles på nye episoder av «Pretty Little Liars», «Supernatural», «Modern Family», «Girls» og jeg ser på siste sesongen av «Doctor Who».

Ukens bok:
Jeg leste ut «Dette burde skrives i nåtid» av Helle Helle, og jeg synes den var helt OK.

Ukens låt:
Denne uken har det kommet ny låt fra min favorittartist, Josh Groban! Yeah! Josh Groban – The Mystery of Your Gift. Ellers har det vært en helt fantastisk musikkuke, har jeg hørt mye på Magic! – Let Your Hair DownRazika – Om igjenJP Cooper – When The Darkness ComesWALLA – 101The Avener – To Let Myself GoOnklP & De Fjerne Slektningene – Se deg gåYears & Years – KingSandra Lyng – Heels off og Mark Knopfler – Beryl.

Ukens mennesker:
Jørgen, naboen min Marit, Astrid, Lise, Hilde-Lise og Marthe.

2 kommentarer

Skriv en kommentar