Status: uke 19

Jeg er godt fornøyd med treningen for tiden. Jeg klarer som regel å trene fire til fem ganger i uken, og det synes jeg er godt nok i massevis. Har også fått markant fremgang i styrkeøvelser som chestpress, pulldown og benkpress. Slikt gir motivasjon og er kjempegøy! Beinpressen derimot sliter jeg enda skikkelig med. Har stått stille på 130 kg lenge nå, og jeg sliter med det hver gang. Men en dag løsner det vel, som alt annet.

Forrige uke tok jeg ny løperekord. Klarte 8 minutter løping på 7,5 km/t på tredemøllen. For mange høres det ikke mye ut, men det er det for meg. Jeg kan uansett ikke løpe mye, jeg kjenner det i foten med en gang jeg løper litt. Den betennelsen i akillessenen melder sin ankomst hele tiden, når jeg løper og slikt. Men den holder seg borte om jeg sykler eller bruker elipsemaskinen. Så derfor blir det mye elipse. Men det går fint, jeg liker elipsemaskinen, jeg! Her ser dere forrige ukes trening:

1 kommentar

  • Det er så fint å følge med på fremgangen din! Håper betennelsen i akillesen gir seg snart også. Men bra at du finner treningsformer som fungerer uten at den ødelegger:)
    Gratulerer med ny løperekord også! Da jeg begynte å løpe i fjor hadde jeg som mål å løpe 12 minutter sammenhengende (8km/t), og det var virkelig en utfordring, så jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Men når man har kommet over den vanskelige kneiken er det lettere å løpe lengre og lengre, så når du blir bedre i foten kommer du nok til å merke at du når løpemålene dine fortere og fortere:)

Skriv en kommentar