Status uke 18 + status april 2014

Tid for en statusoppdatering. April er over, og mai har inntatt Bergen med storm. Jeg elsker våren, selv når det regner. Det er noe med lukten i luften, elsker det! April startet med en deilig potet- og løksuppe og grønnkålchips. Så, fredag 4. april, giftet jeg meg med verdens fineste mann. Det var et fantastisk bryllup med familie, venner, god mat og fint vær. Jeg fikk mange Questbarer i posten, men fant ut at jeg fremdeles liker den med cookies & cream best. Jeg og svigerfamilien var på helgeferie på Ullensvang hotell, der vi svømte i regn og sol.

Vi prøvde å lage kyllinggrateng, og det smakte nydelig godt. Dessuten fant jeg en ny favoritt, speltlompechips! Fast kos hos oss nå, med salsa. Jeg danset Zumba og spiste påskegodt. Jeg lånte en bok jeg liker skikkelig godt, spiste fylte grønnsaker og asparges med serranoskinke. Jeg og Jørgen tok oss et bad før (!) det ble et badetema på Facebook. Jørgen hadde bursdag, jeg hadde bursdag. Jeg fikk en iPhone 5S i bursdagsgave og ble veldig glad! Jeg oppdaget Matbørsen i Bergen, min nye favorittresturant. Jeg fikk nye venner, takket være Hjartesmil. Jeg oppdaget middagspai og nye produkter som kesam med lime, skyr og kesamdipp. April var en fin måned!

Når det gjelder forrige ukes trening så var det veldig bra! Her har dere en oversikt:

3 kommentarer

 • Hei! Dette innlegget likte jeg :) Du skriver veldig fint. Det gjelder generelt for alle innleggene dine egentlig.

  Gratulerer med ny løperekord! Så det på insta. Du vil nok klare 20 min sammenhengende fortere enn du tror ;) Så du hadde prøvd å høre på krim. Hvis 7,5 km/t er en fart der du føler du må presse deg selv for å klare, så vil jeg heller anbefale deg å prøve en gang med musikk. Ikke noe heseblesende, men gladsanger med energi.. Prøv å løp mest mulig avslappet.

  Så også på insta at du skrev at du hadde begynt å svette mer under trening. Det betyr rett og slett at du har kommet i bedre form! Jo bedre trent man blir, jo flinkere blir kroppen til å regulere kroppstemperaturen mer effektivt., og man får økt varmetoleranse.

  Stå på videre! Bloggen din (og insta-kontoen) har et skilling «good feeling»-preg over seg.
  Ha en fin kveld :)

 • skikkelig* skulle det stå. Autocorrect..

 • Skulle gjerne hatt livet ditt.

Skriv en kommentar