Me Countdown

Livet er godt, selvom det er iskaldt ute. Jeg var innom en blogg jeg liker godt, Supermarie, og der fant jeg en morsom liten sak som jeg låner litt. Alle som kjenner meg godt vet at jeg elsker å lage lister, spesielt de som omhandler meg selv.

10 saker jag tycker om:

Å legge seg nydusjet i nyvakset sengetøy, helst på et kjølig soverom. Hvordan støvsugeren lukter, og følelsen etter jeg har støvsuget hele leiligheten. Såper i alle salgs størrelser, lukter og fasonger. Alle Disneyklassikerne, spesielt de jeg eier selv. Eurovision Song Contest. Alt som Johan Harstad har skrevet. Glee, Modern Family og The Big Bang Theory. Våt ostepop. Barne TV på 2000-tallet. Harry Potter.

9 saker jag tycker mindre om:

Vind, kald vind spesielt. Når folk er alt for frempå og autoritære. Folk som gir opp før de har prøvd (slik som jeg av og til gjør). Når det ikke er rent rundt meg. Når folk trener med singlet (det stinker noen ganger rimelig hardt). Matrester i kjøkkenvasken. Mareritt, jeg har en del av dem. Lange negler. Smaken av fisk, spesielt hvit fisk.

8 bloggar jag läser:

Ida Sundae, fordi hun skriver og gjør innleggene sine så vakre. Og fordi hun har en eventyrlig og kul holdning til livet. Linda Stuhaug, fordi hun lager utrolig mye amazing sunn mat og er min største inspirasjon på matfronten nå. Veganmisjonen, fordi jeg liker å trappe ned på kjøtt i maten min og her er det mange utrolig flotte oppskrifter. Kriweb, her også fordi det er utrolig mye god mat. Kamilla, fordi hun er utrolig tøff, annerledes, klok og sterk. Siri, fordi det er den mest underholdende bloggen jeg noen gang har kommet over. Og fordi hun inspirerer meg til å være unik. Ida Jackson, fordi hun fikk meg til å endre hele livsstilen min. Hjartesmil, bare fordi det er den fineste bloggen jeg vet om.

7 saker jag vill göra i framtiden:

Reise tilbake til USA, og gjerne innom både Disney World og Harry Potter land. Nå en normal BMI, fettprosent og kunne løpe i 30 minutter uten å stoppe. Spise pizza og iskrem i Italia. Få en arbeidsplass jeg kan trives godt på, hver eneste dag. Kjøpe en kjole jeg ser fin ut i. Dra på spaferie, helst på Farris Bad. Hjelpe andre, på en eller annen måte.

6 saker jag är rädd för:

For at jeg skal bli latterliggjort eller ikke trodd på. Å miste mine nærmeste. Høyder, så jeg kommer 99 % sikkert aldri til å hoppe i fallskjerm. Vepser, de er helt sykt skumle. At jeg ikke strekker til når noen trenger meg. At jeg skal ta meg vann over hodet, metaforisk talt.

5 platser jag tycker om att vara på:

Hjemme, i leiligheten til meg og Jørgen. På en stein i fjæren ved havet i solnedgang/midtnattsol. Under nordlyset. Hos familien min i Nord-Norge. I armene til Jørgen.

4 ord som beskriver mig:

Følsom, ambivalent, drømmende og forståelsesfull.

3 saker jag ser fram emot:

Jeg ser frem til jeg og min kjære skal kjøre rundt og oppleve Norge i sommer. Og all den gode maten jeg skal spise i fremtiden. Og alt det fine jeg skal oppleve med dem jeg er glad i, inkludert meg selv.

2 bra filmer:

«Into The Wild» og «Bare Skyer Beveger Stjernene».

1 bra låt:

«Society» med Eddie Vedder.

5 kommentarer

  • Charlotte K. 03/05/2014, kl. 19:24

    Liker bloggen din skikkelig godt! Den er så fin og gjennomført :)

  • For et fint innlegg! Bloggen din (og instagram) gjør meg glad, du inspirerer!

  • fin liste. så into the wild forrige helg, den er så inspirerende! og kjenner meg igjen i samme frykter som deg. skal lese bloggene du listet opp. din blogg er også veldig flott.

  • oops, må kommentere igjen. haha, vi leser jo nesten de samme bloggene! stappmett-bloggen hjalp meg bla ned fra de 90 kiloene og hjartesmil fikk meg til å innse at livet er så uendelig vakkert.

  • Åhhhhh, den sangen av Eddie Vedder elsker jeg.

Skriv en kommentar