Status: uke 13

Ja, folkens. Enda en uke er overstått. Det har vært en uke med godt vær og mye som har skjedd. Jeg og Jørgen gifter oss på fredag, så det er veldig mye som må ordnes og fikses. Anyways, jeg må anbefale dere en spiseplass i Bergen. Det er en økocafé som heter Pygmalion. Smak gjerne en av de pannekakene de serverer, beste jeg har smakt!

På lørdagen lagde vi hjemmelaget pizza av Sunkost sin pizzagrunndeig. Det anbefaler jeg ingen andre, den smarte ikke godt i det hele tatt. Skikkelig nedtur hele pizzaen, så vet dere det. Den ble seig og smakte rart og hadde en ekkel effekt på tennene av en eller annen rar grunn.

MIDDAGER UKE 13

MANDAG: Speltlompepizza med salat
TIRSDAG:  Spagetti med kjøttdeig av kalkun og kylling
ONSDAG: Tacosuppe
TORSDAG: Lasagne
FREDAG: Taco
LØRDAG: Hjemmelaget pizza
SØNDAG: Fiskekarbonade med brokkoliblanding og fullkornsris

Treningen denne uken har blitt litt annerledes enn andre uker, fordi været har vært strålende. Jeg har gått tur to ganger ute, på fredag gikk jeg til og med opp på Fløien! Det var en knalltung tur for å si det mildt. Jeg har jo elendig kondis, men jeg tenker at det viktigste er at jeg har fullført. Sant?

TRENING UKE 13

MANDAG: Fridag
TIRSDAG: 10 minutter rask gange med stingning på mølla + styrke
ONSDAG: Ca. en times gåtur ute
TORSDAG: 20 minutter på elipsemaskin + styrke
FREDAG: Tur opp på Fløien
LØRDAG: Fridag
SØNDAG: Fridag

14 kommentarer

Skriv en kommentar