Mine absolutte favoritter fra iHerb

Jeg har kjøpt varer fra iHerb.com en god stund nå, så jeg tenkte det kunne være en god idé å tipse dere om mine favoritter fra den fantastiske nettbutikken. Om du ikke har handlet på iHerb før, men har lyst å prøve nå, skal du vite at det er en helt trygg nettbutikk som er stasjonert i USA. Du kan lese mer om hvordan man bestiller på iHerb-guiden min, og om du bestiller via denne linken vil du få 5 dollar avslag på din første bestilling. Trykk på bildet av produktet for å komme til det.

 

Nesquik med sjokoladesmak, uten sukker 

Dette er, som de fleste sikker vet, sjokoladepulver for å lage sjokolademelk. Denne utgaven er uten tilsatt sukker og det er 35 kalorier i to spiseskjeer med pulver. Jeg har prøvd pulveret både i kald og varm melk, og selvom den varme varianten absolutt er min favoritt så er den kalde heller slett ikke verst. Anbefales til alle som elsker sjokolademelk.

 

 

The Jelly Bean Planet, Gourmet Jelly Beans 

Seriøst, disse smaker akkurat som vanlige Jelly Beans! Og dette når de er tilsatt kun naturlige fargestoffer, ingen gelatin og ingen fettstoffer. Det er hele 30 (!) forskjellige smaker i boksen, og om du tar deg 37 stykker vil du kun få i deg 150 kalorier. Jeg elsker disse, og de kommer jeg garantert til å bestille igjen. Prøv også disse.

 

 

ATKINS CHOCOLATE COCONUT BAR

Disse har du kanskje sett i norske butikker også? De fleste dagligvarebutikkene har den, men det er selvfølgelig mye billigere å kjøpe den i stort kvantum fra iHerb. Denne smaker veldig godt, nesten akkurat som Bounty. God å ha når man skal kose seg litt ekstra, det er 170 kalorier i én bar.

 

 

Atkins Peanut Butter Cups

Dette er kanskje det beste jeg kan få, sånn av alt i verden. Det er farlig å ha dem liggende, jeg må tvinge meg til å bare holde meg til en pakke om gangen. Det er delig sjokolade fylt med peanøttsmør, helt fantastisk godt. I en pakke med to stykker er det 160 kalorier.

 

 

Questbar med smak av cookies & cream

Jeg har smakt en del Questbarer, og dette er den jeg kommer til å kjøpe fremover. Det er den absolutt beste av dem jeg har smakt, de andre synes jeg faktisk ikke er noe spesielt god. Her er det deilige biter av kjeks og krem, og den er god etter trening siden den har mye protein. Én bar inneholder 180 kalorier.

 

 

Beef & Ostrich Jerky, Teriyaki Flavor

Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg er skikkelig glad i tørket kjøttsnacks. Og denne er skikkelig god! Har hørt at det skal være spesielt godt til øl, men jeg drikker ikke øl så det kan jeg ikke bekrefte, haha. Det er mye god protein i disse, og i en pakke med to kjøttstrimler er det 60 kalorier.

 

 

Tacokrydder uten salt

Dette er blitt mitt nye favorittkrydder til fredagstacoen. Det er mildt, men samtidig gir det den gode, velkjente tacosmaken som alle elsker. Det beste av alt er at den er uten salt! Er det noe vi nordmenn ikke trenger mer av, så er det nettopp salt. Så dette krydderet anbefaler jeg på det sterkeste!

 

 

Walden Farms, Thousand Island Dressing

Denne dressingen er helt genial. For det første er det omtrent ingen kalorier i den i det hele tatt, så den kan man bruke med god samvittighet. Samtidig smaker den skikkelig godt, akkurat som vanlig Thousand Island dressing som man får kjøpt her i Norge. Veldig god til salaten, om man trenger den ekstra piffen.

 

 

Simply Organic, All-Seasons Salt

Dette er et utrolig godt grillkrydder som man kan bruke på absolutt alt. Jeg synes det smaker mye bedre enn noe annet grillkrydder jeg har smakt, og det er også mye sunnere. Flasken som krydderet kommer i er også noe av det mest estetisk vakre jeg har sett innen krydderflasker, haha. Anbefales!

 

 

PB2, Powdered Peanut Butter with Premium Chocolate

Dette var en stor oppdagelse for meg! Dette er pulver som man blander med vann, og wolla – du har peanøttsmør med sjokoladesmak. Du bruker to spiseskjeer med pulver og en spiseskje med vann, og det tilsvarer 45 kalorier. Farlig godt, spesielt som kos eller på banan.

 

 

Alter Eco, Organic Chocolate, Dark Blackout

Dette er en skikkelig god mørk sjokolade med 85 % kakao. Jeg spiser litt mørk sjokolade hver dag, fordi det er veldig sunt, og derfor er det fint for meg å kjøpe det fra utlandet der det er litt billigere. Denne har en god og rund smak.

 

 

 

Yummy Earth, Organic Fruit Snacks

Lyst på noe godt? Da er dette kanskje noe for deg! Dette er gelefrukt laget av 100 % fruktjuice. Geleen er myk, nesten som den smelter i munnen. Det er så utrolig godt! I en liten pakke er det 70 kalorier, perfekt som kos på kveldingen. Og dessuten får du i deg vitamin C.

8 kommentarer

 • Her var det mye jeg fikk lyst til å prøve, takk for tips! :D Har du prøvd butterscotch-dropsene fra Fifty 50? Syyyyyykt gode, og sukkerfrie ;)

  • Jeg har prøvd å få tak i den flere ganger, men de har den aldri på lager. Kan tenke meg at de er utrolig gode!

 • Oh, her var det flere ting jeg har lyst til å prøve. Synes iHerb er så vanskelig og uoversiktelig å navigere og browse på, så det er fint å få noen tips på hvilke varer som er verdt å legge i handlekurven :)

 • Kor mykje brukar du å betala i frakt, og kva alternativ brukar du å velje?
  Om eg vel DHL Express- International kjem frakta på $16.64, om eg vel Global Priority Mail by DHL er frakta $4.00, og UPS – International — $24.00.
  Pakken veg 1,51 kg :)

  • Jeg har for det meste benyttet meg av DHL, fordi da kommer pakken på døren etter kun noen dager. Men problemet er at det har frem til nå kostet 8 dollar å bruke DHL, så de har gått opp veldig i pris (noe som er veldig dumt). Derfor vil jeg anbefale å bruke Global Priority Mail by DHL på 4 dollar om pakken veier mindre enn 1,8 kg. Da kan det ta 1-4 uker før den kommer fram. Så du må nesten velge selv om du er tålmodig nok til å vente eller om du vil betale litt ekstra for å få den på døren etter noen dager :)

 • Takk for tips! Eg har bestilt meg Nesquik og den questbaren du har linka til over her. Så billig i forhold til i norske nettbutikkar!

 • Her var det mange gode tips! Har aldri bestilt fra iHerb selv siden jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Det er litt av en jungel første gang man er innom nettsiden ;)

  Kan ellers anbefale å lage tacokrydder selv. Det er veldig enkelt og godt, og man slipper både saltet og sukkeret som det finnes mye av i ferdigpakkene. Krydderet som gir tacosmaken heter spisskummen (cumin), og så kan man tilsette paprikakrydder, chili osv alt etter hva man liker. Jeg har ikke kjøpt en ferdigpose etter at jeg begynte å lage tacomiks selv. Anbefales!

Skriv en kommentar