Oppskrift: Speltlompepizza

God helg alle sammen! Jeg har akkurat kommet hjem fra den mest effektive treningsøkten siden jeg begynte. Sliten! Dessuten er den ene foten min litt vondt, og det er litt kjipt. Men jeg er alt i alt veldig fornøyd. Jeg har nå klart mine to obligatoriske treningsøkter denne uken, og nå skal jeg snart spise taco. Jeg elsker fredager og taco, det er et skikkelig høydepunkt i uken! Forresten, når jeg husker på det, tusen hjertelig takk for kommentarer og tips. Jeg ELSKER slikt. Bare fortsett, jeg lærer mye av dere og blir skikkelig glad!

Jeg må oppdatere dere litt på noen forskjellige saker. For det første har bloggen nå fått egen Facebookside, for dere som er interessert i å følge med der. Den kan dere følge her.  Jeg og noen andre har også laget en lukket Facebookgruppe der vi inspirerer hverandre, gir hverandre oppskrifter og slikt. Både Carina og Ida har joinet allerede, og jeg anbefaler alle andre som ønsker å endre livsstil og leve sunt det samme. Dere finner gruppen her. Må forresten skryte av Carina og Ida, de er råflink og inspirerer meg skikkelig! Digger dere! Til slutt, for dere som ikke har Instagram, så kan dere se bildene jeg legger ut på denne nettsiden. Jeg legger ut bilder flere ganger daglig.

Så, over til pizza. Jeg har rett og slett forelsket meg i speltlompepizza! Spesielt liker jeg å spise det på mandager. Det er innmari godt! Du kan egentlig putte akkurat hva du vil oppå lompene, men det jeg liker best er følgende (1 posjon):

- To stykk speltlomper (jeg bruker de fra Buer).
- Philadelphia med hvitløk og urter.
- 200 gram Karbonadedeig.
- 1/2 stk Paprika.
- 2 stk Sjalottløk.
- To håndfull med ruccola.
- Oreganokrydder.
- 2 skiver lettost (jeg bruker Synnøve gulost 16%).

Ta frem et stekebrett som du legger bakepapir på. Smør lompene med philadelphia. Brun karbonadedeigen. Skjær opp paprika og løk, og legg det på lompene. Legg så på karbonadedeig og strø over oreganokrydder. Dandér med ruccula og en skive lettost på hver lompe. Sett lompene i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter. Og kos deg skikkelig med maten etterpå! Gjerne med en salat til. Det er så ufattelig godt. Som sagt, jeg har skikkelig dilla. Det er ca. 550 kcal i hele måltidet.

9 kommentarer

Skriv en kommentar