Nye gardiner?

Jeg har vel egentlig aldri vært så opptatt av gardiner, om jeg skal være ærlig. Men når jeg nå har bodd i ett år i en leilighet uten gardiner, så har jeg begynt å legge merke til hvilke gardiner folk har og hvilke jeg vil ha i fremtiden.

I den sammenheng var jeg innom Dekoria, hvor jeg synes det finnes utrolig mange fine gardiner (og mye annet)! Mine favoritter er disse gardinene (de første til venstre), og alt annet i den stilen. Kunne gjerne tenkt meg og gjennomført den stilen i min fremtidige stue en gang. Jeg liker de små «duskene», det er noe koselig og nusselig over det. Minner meg på en rar måte om kaniner (?).

Jeg har visst en ting for rullegardiner også, fordi det er så praktisk. Men det er kanskje ikke så fint? Og hvilke farger bør man ha? Jeg foretrekker såkalte jordfarger på gardiner, duker og slikt. Puter kan jeg gjerne bryte litt med, kanskje ha noen farger som skiller seg ut. Det var ikke akkurat noe jeg trodde jeg skulle begynne å interessere meg for, gardiner. Det er vel et tegn på at jeg begynner å bli voksen. Så moralen er; nyt rullegardiner!

4 kommentarer

Skriv en kommentar