Sommeren er best på 15 grader

I går gjorde jeg meg ferdig med en eksamen i kvalitativ og kvantitativ forskningsmetode, som har hengt over meg helt siden juni (hadde sykemelding og måtte ta den opp igjen nå). Det er skikkelig rart at jeg ikke må lese til den mer, og at jeg endelig kan låne skjønnlitteratur på biblioteket igjen, gjerne slikt som Johan Harstad har skrevet. Hva leser du i sommer?

Jeg har forresten gjort noen korreksjoner på mitt «Day Zero Project«. Jeg oppdaget fort etter å ha lest igjennom listen noen ganger at den ikke var realistisk i det hele tatt, så småjusteringer måtte til. Nå skal jeg ikke justere mer, nå er det alvor. Og uansett, jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på status så langt. Jeg har jo blant annet noen mål som skal fullføres ukesvis og månedvis. Blant annet skal jeg se en film i uken, og det har jeg gjort. I det siste har jeg sett «Moonrise Kingdom» (stilfull, rar og merkelig) og «Monsteruniversitetet» (ikke like bra som eneren, men fin familiefilm). Jeg har i tillegg sett dokumentaren «Happy», som jeg fant på Netflix. Og jeg har samlet ny musikk, som dere forøvrig finner i Spotifylisten min «Ukens nye skatter«.

1 kommentar

  • Har begge de to bøkene, likte Ambulanse veldig godt!

    Jeg leser litt forskjellig, Månen over Porten av Per Petterson og så har jeg begynt å titte litt i Bikubesong av Frode Grytten igjen :) Mange fine noveller der!

Skriv en kommentar