Status i Carolines verden

Nå, i disse dager bruker jeg mye av tiden min på å rydde i bloggen. Når man har blogget siden 2009 er det endel å rydde igjennom… Intet mindre enn over 800 blogginnlegg faktisk. Det er rimelig insane. Og siden jeg ønsker å ha en blogg jeg kan like selv også, så følte jeg at nå var det virkelig på tide å fikse opp i alt det skrotet jeg har liggende. Jeg har også tatt meg tid til å gå på bloggene til dere som kommenterer her, noe jeg har vært alt for dårlig til i det siste. Og dere har noen fantastisk fine blogger! Har lagt dere alle inn i Bloglovin, så jeg kan følge dere videre. Og til dere lesere som ikke har kommentert, men har blogg… Legg den igjen, jeg liker å vite hvem det er som leser bloggen min.

Jeg har utarbeidet en statusliste. Det høres veldig komplisert og viktig ut, men det er mest bare for å rydde mitt eget hode, og fordi jeg liker å lese slikt på deres blogger. Dessuten kan det jo være noen av dere som liker å høre hva jeg driver med for tiden? Hm, kanskje ikke. Men jeg skal uansett plage dere med en av mine berømte lister. Føl frihet til å kopiere den, om det skulle være noen som ønsker det.

 1. MUSIKK
  Som alltid hører jeg mye på musikk, også nå i sommer. Kanskje spesielt mye nå i sommer. Den låten som spilles mest er nok definitvt Envy sin «Am I Wrong«. Jeg falt pladask for låten første gang jeg hørte den, og blir rett og slett ikke lei. Også brenner det ekstra i hjertet når jeg vet at de er norsk. Du har garantert hørt den på radio. Ellers hører jeg mye på Propellers og låten «Landslide«. Den er pågangsmot. Om dere er interessert i musikk kan dere sjekke ut spillelisten min «Ukens nye skatter» på Spotify. Her samler jeg alle nye låter som jeg finner, og listen oppdateres ca. en gang i uken. Jeg har også en spilleliste spesielt tilpasset sommeren som heter «La hipstersommeren begynne!«. Dere finner forøvrig alle mine spillelister på profilen min.
 2. LITTERATUR
  Dessverre får jeg lest utrolig lite i sommer. Jeg har en eksamen i august som tar all tankevirksomhet, selvom jeg heller ikke får lest mye på den. Skulle egentlig ta den i juni, men ble da syk og måtte stå over. Den er i kvalitativ og kvantitativ metode, sikkert noe noen av dere har tatt tidligere? Tips tas uansett imot med takknemlighet. Absolutt ikke et fag jeg brenner for. Utenom skolelitteratur leser jeg litt i «A Street Cat Named Bob« av James Bowen. Jeg liker den godt, den er koselig og godhjertet.
 3. TV/FILM
  Jeg har faktisk ingen TV-serier som jeg følger med på for tiden. Utrolig, ikke sant? Etter jeg så ferdig «Glee» har jeg hatt nesten en måned pause uten noen TV-serie titting. Ikke har jeg sett noen spesielt gode filmer heller. Jeg så «Epic» på kino her om dagen, og den var fin og eventyrlig. Men ikke outstanding. Av en eller annen grunn liker jeg godt å se på «Hellstrøm rydder opp hjemme» nå om dagen. Matprogrammer inspirerer meg, sålenge de er såpass enkle at jeg kan forstå dem.
 4. VANER
  Vet ikke om dere er som meg, men jeg har ofte vaner i perioder som ikke varer veldig lenge (selvom de noen ganger vedvarer lenge). Akkurat nå har blitt hektet på neglelakk, takket være venninnen min Lene. I skrivende stund sitter jeg med ti forskjellige mønstre og farger på alle neglene. Haha, Lene fikk bruke meg som prøvekanin. Dessuten drikker jeg litt for mye Oboy for tiden, men det har jeg allerede begynt å bli lei av. Og siden jeg nå har vært syk en stund med feber, øyebetennelse og kraftig forkjølelse har nesesprayen, halspastiller og antibiotika blitt gode vaner, haha. Men jeg er på bedringens vei, heldigvis. Jeg hater å være syk.

6 kommentarer

 • svar: Å, har du lest Eat pray love? Er den bra? Jeg har hørt at filmen er liitt langdryg, og da er kanskje enda mer langdryg? Eller? Haha! Skulle jo lese den før jeg dro til Roma, men så fløy mai av gårde med eksamener og avslutning og whatnot, og så er boka ganske lang med såå liten skrift, ehe. Så da ble det aldri noe av! Nå leser jeg derimot «Den blå sykkelen» av Règine Deforges, hørt om den? Frankrike, 2.verdenskrig og litt kjærlighet… lover bra! (Har du goodreads? :D )

  Du må gjerne legge ut flere oppskrifter, det synes jeg er så fint å lese på blogger!

  Den boken om gatekatten Bob har vi på biblioteket (jeg jobber på biblioteket), og den har jeg kjempelyst til å lese! :)

  • «Eat, Pray, Love» er langt i fra den beste boken jeg har lest. Jeg leste den når jeg var i syden, og den er veldig lettlest og typisk jentebok. Litt slik at du slipper å tenke. Den er ikke så ille altså, fin å ta med på stranden.

   Har aldri hørt om «Den Blå Sykkelen». Men bøker fra krigen kan jo være veldig spennende. Jeg har en del goodreads. Kan smekke sammen et innlegg om det snart!

   PS: Det kommer snart en oppskrift til :)

 • Jeg er på Glee-kjøret nå, 5 episoder igjen av sesong 4. Its my guilty pleasure!

 • svar/ Sukk, ja! Regines bok er en av mine favoritter. Nydelig skrevet.

 • Bloggrydding tar tid, det merket jeg veldig godt selv da jeg i august 2011 gikk gjennom alt jeg hadde skrevet for å legge til mer organiserte kategorier. Den gang hadde jeg akkurat nådd 1000 innlegg, nå som jeg har nærmere dobbelt frister det ikke å gjøre noen form for ryddejobb i arkivene. Kanskje bare fjerne noe av det som til evig tid blir liggende som kladd…

  Envy-låten har jeg spilt uendelig mange ganger selv, og jeg tror den skal spilles en del ganger til før jeg går lei. Heldigvis. Fulgte spillelisten din også, jeg har alltid bruk for musikkinspirasjon og ukentlige skatter.

 • Noen ganger er det godt med tv-fri-perioder. Min har vart i over 3 mnd nå.

Skriv en kommentar