Oppussing pågår

Nå for tiden pågår det litt oppussing på bloggen min. Jeg tenker å fjerne en del tidligere innlegg jeg ikke ønsker å ha på bloggen, og også fikse småting i designet og sidemenyen min. Du vil etterhvert også kunne finne en side med de innleggene som flest har lest, og som jeg selv anbefaler. Det kjenner jeg at jeg savner på andres blogger, så tips til dere!
Fra nå av ønsker jeg også kun å benytte egne fotografier så langt det lar seg gjøre, og om du holder pilen over bildene vil du se hvem som har tatt bildet og hvilket kamera som er benyttet. Jeg ønsker også å skrive om en ny liten lidenskap jeg har fått meg, nemlig matlaging. Hvem skulle trodd? Men slapp av, det kommer ikke til å bli en matblogg dette her. Jeg har bare begynt å lære meg å lage god, sunn mat – og vil gjerne dele det med dere.
Forresten dere, hvem av dere henger igjen her på bloggen? All ære til dere. Jeg har et stort ønske om å bli bedre kjent med leserne mine, så kan dere legge igjen litt om dere selv i kommentarfeltet her? Og også gjerne hva dere liker ved bloggen min, eller likte (siden den er ganske så udatert for tiden). Takk!

10 kommentarer

 • Hei hå! 23 åring som bor utenfor oslo, og som ikke gjør syk da jeg er kronisk syk på (snart) femte året. Liker å ta bilder, lese bøker og se film på kino, og er veldig glad i alt som har med dyr og natur å gjøre. Og mummi. Det jeg har aller mest lyst til å bli er en som reiser jorden rundt igjen og igjen.
  Føler ikke jeg har lest bloggen din lenge nok, men jeg syns den er veldig ryddig og fin, og gjenomført.
  Bra tips om topp innlegg forresten. Lykke til med oppussingen! Jeg sliter veldig med å lage et design selv, blir liksom aldri fornøyd.

 • Hei hei. Jeg heter Solveig Marie, 17 år og bor i utkanten av Oslo. Elsker å lese, helst om mytologi og fantasi-univers, og jeg er også veldig glad i naturen. I sommer skal jeg mest sannsynlig (og forhåpentligvis) gå Segla, som er en fantastisk «fjellknaus» på Senja. Lykke til med oppussingen av bloggen, jeg håper den fortsetter å være like bra :D

 • Brita Melissa, 24 og jeg elsker å reise noe jeg også blogger om. Har lenge tenkt på det å legge ut anbefalte og mest leste-innlegg for det er nok mtp nye lesere. Det jeg liker med bloggen din er at den er vid, oversiktlig og fremstår pen og pyntlig, også må du gjerne skrive mer om reise :)

 • Jeg har ingenting i mot mer om mat, det er en av mine småhobbyer.

 • Jeg henger igjen, vettu! :-D

 • Jeg er fremdeles her :) Hilde 25 år, fra nordnorge. Elsker bildene dine og synes generelt at du er en dyktig skribent. Keep up the good work!

 • Jeg er her enda, vet du! Gleder meg til å fortsette å lese, spesielt matoppskrifter, siden jeg også prøver å lære meg å spise bedre!

 • Jeg følger fortsatt med :)

 • Jeg er her fortsatt, og blir like glad hver gang jeg logger meg på bloglovin og det er et nytt innlegg av deg der! Gleder meg til flere Caroline-innlegg forresten <3

  Meg? Hm. Jeg er en emosjonell 19-åring med alt for mange tanker og drømmer surrende oppe i hodet. Lever og ånder for bøker og skriving, og synes stort sett at verden er et meget interessant, flott og inspirerende sted! Kommer fra Trøndelag, blogger, leser alle slags bøker og drømmer om å se mitt eget navn i en bokhandel en vakker dag!

  Klem

 • Jeg håper du skriver mye fram over, for jeg liker bloggen din veldig godt. Er ikke så flink til å skrive kommentarer, men vit at jeg følger med og synes du har en flott blogg :)

Skriv en kommentar