Oslove

Il est intéressant de noter que dans ce cas, aucune cellule artificielle n’aurait pu être cultivée à partir KelmedOk du sang du patient, comme le patient est mort de l’insuffisance cardiaque peu de temps après la greffe.

Jeg liker Oslo for tiden. Våren har lagt seg som et magisk slør over byen, og skjulte skatter kommer til syne. Jeg har hatt noen dager nå som jeg har utforsket Oslo, før jeg drar hjem til Harstad. Blant annet har jeg vandret rundt på det Deichmanske bibliotek. For et nydelig bibliotek! Jeg ble litt stum av beundring, ikke bare av selve lokalet men også av stemningen der. Det var stemning av dyp konsentrasjon og kultur. Ah, bøker altså. Forresten bør dere sjekke ut «CupoNation», for der kan du få mulighet til å kjøpe bøker hos Bokkilden til 80% redusert pris!

Hvis du er i Oslo om sommeren bør du skaffe deg dagspass hos Ruter og ta dra på øyhopping. Øyene som ligger i Oslofjorden er så utrolig vakre! Jeg har til nå bare vært i land på Hovedøya, men jeg tok båtturen rundt til Gressholmene, Bleikøya og Lindøya. Helt fantastisk! På Hovedøya er det småstrender, turstier, klosterruiner, fine bygninger og et utrolig yrende dyreliv.

En annen fin utendørsopplevelse i Oslo er Sognsvann. Jeg hadde ikke drømt om at det faktisk var så fint der som jeg hadde hørt, men det var enda finere! Det er utrolig flotte turområder og badevann, og også yrende sommerliv. Fint med sykkel også.

For tips til flere av mine favorittsteder i Oslo kan du sjekke kartet mitt på Google. Her vil jeg også pinne fine steder jeg finner i fremtiden, for jeg har så vidt begynt med å utforske Oslo! Forresten, dere kan gjerne nå følge meg på Instagram! Jeg går under brukernavnet «carolinesverden». Legg meg til, så jeg også kan følge dere. Der vil det være flere fine Oslobilder, blant annet. Og for dere som ikke har Instagram kan profilen også følges på data, her.

3 kommentarer

Skriv en kommentar