Veskesnakk

Hei alle sammen! Long time no see. Jeg har vært begravd i skolearbeid og andre viktige saker den siste tiden, så bloggen har dessverre blitt nedprioritert. Men nå er jeg tilbake! Jeg vil starte «bloggsesongen» med et innlegg om en veske, faktisk. Det er ikke helt meg å skrive om slike ting, men når jeg fikk tilbud om å prøve ut et produkt fra Zalando.no så ble jeg faktisk veldig happy. Jeg trengte sårt en ny veske, så det var midt i blinken.

Vesken jeg har fått den glede av å bli eier til er en skulderveske fra Even&Odd. Den har en litt retro stil over seg og finnes i fargene sort, blå og brun (jeg har sort). Den har magnetlås (yei), og er veldig romslig med mange lommer på innsiden. Dessuten kan man bære den både som håndveske og skulderveske. I samme anledning vil jeg anbefale Zalando. De er virkelig i vinden for tiden med fri frakt, rimelige priser, gratis retur og 30 dager åpent kjøp. De har virkelig alt mulig, gå inn å ta deg en titt. Om jeg handler sko eller vesker på nett velger jeg dem.

6 kommentarer

Skriv en kommentar