Kor ska vi reis?

En vakker dag skal jeg reise jorden rundt. Jeg har tenkt på turen i mange år allerede, men klarer aldri helt å bestemme meg eksakt hvilke destinasjoner som skal besøkes. Likevel er det noen plasser og land som helt garantert skal være med på listen. Blant annet må jeg nevne Japan, India, New Zealand, Sør-Afrika, Italia, Frankrike, Australia, Kina og Mexico.

Nå for tiden er det fullpakket med program i forbindelse med utdannelsen min. Jeg føler aldri jeg har et minutt jeg kan slappe av, for det henger alltid ett eller annet over meg som må gjøres. Jeg gleder meg til sommeren. Jeg gleder meg til jeg er ferdigutdannet, og kan begynne å arbeide. Tjene penger. For en jorden rundt reise må tross alt finansieres. Kanskje man må ta opp et lån. I så fall anbefaler jeg Bestelaan.no, en oversiktelig og god side når man skal låne penger. Takk for meg!

1 kommentar

Skriv en kommentar