Oppvaskmøte mellom meg og bloggen

Jeg har oppvaskmøte med bloggen og fremtiden står på agendaen. Egentlig har jeg lyst å slette alt som er her og starte helt på nytt, men det ville kanskje vært synd i forhold til de gode innleggene jeg har skrevet (mellom alle de dårlige). Uansett vil jeg ha en ny start og kommer antageligvis til å slette en god del innlegg jeg ikke føler representerer det jeg ønsker å formidle.

I sammenheng med denne prosessen vil jeg samle alle mine beste innlegg og poste dem for dere i et innlegg, for å vise hva jeg ønsker å fokusere mer på i fremtiden. Jeg vil gjerne høre med dere lesere som er igjen her inne (dere trofaste) om hva dere setter pris på å lese her inne? Jeg kommer uansett til å fortsette å skrive om litteratur og musikk. Og jeg tror også jeg etterhvert vil benytte kun egne bilder. I dag kan man til og med få mobilbilder til å funke, bare man redigerer litt (se bilde i dette innlegget).

1 kommentar

Skriv en kommentar