#5: Musikken min

Jeg er litt sent ute med denne ukens musikkskatter, men bedre sent enn aldri? Nå har jeg funnet mye snadder for enhver smak! Kommer til å gjøre det litt annerledes fremover i disse innleggene, fordi jeg kommer til å skrive litt om hver låt jeg har funnet. Og alle låtene kan dere som vanlig finne samlet i spillelisten Ukens nye skatter på Spotify.

Nova Delai – Just Love (pop, singer-songwriter)

Jeg har fått en ny favorittlåt den siste tiden, og det er denne! Jeg elsker spesielt refrenget som leker med trommer og vokal i spennende kombinasjon. Den svenske 17-åringen har også nyrlig gitt ut et spennende album som er verdt å sjekke ut.

 

Imagine Dragons – Cha-Ching (Till We Grow Older) (indie, indierock, alternative)

Det amerikanske bandet Imagine Dragons har nyrlig gitt ut et sterkt album som allerede har fått flere hits. Denne låten er min personlige favoritt fra skiva, men mange av de andre låtene er også å anbefale. Refrenget er helt rått.

 

Mitzi – Who Will Love You Now (electropop, house, disco)

Dette bandet fra Østerrike har for tiden kjempesuksess med denne flotte låten. Her snakker vi gode poprytmer, spennende discomusikk, et spennende refreng og en vokal som man ikke blir lei av. Sjekk ut deres nye album.

 

Jim James – A New Life (folk, indie)

Denne amerikaneren har virkelig en vokal som imponerer meg. Han kan synge lavt og høyt, og har en slags knekk/heshet i stemmen som fenger. Teksten er også sårbar og ærlig, slikt liker man.

 

Shiny Toy Guns – Waiting Alone (indie, electronica, rock, dance)

Nok et amerikansk indie-rock band som gjør det stort i disse indie-tider. «Waiting Alone» er en av noen få singler de har gitt ut den siste tiden, og det er en stund siden siste album. Fin harmoni mellom rock og electronica.

 

Truls – Out Of Yourself (pop, electronica)

Truls er et nytt stjerneskudd blant spennende norske artister. Du kjenner han kanskje fra By:Larm, og han skal også på årets Øyafestival. «Out Of Yourself» er en herlig blanding av pop og electronica, med høyt toneleie. Dansemusikk!

 

The Little Ones – Argonauts (indiepop, alternative)

Amerikanske «The Little Ones» har allerede gitt ut en del album, og har i denne låten litt Hawaii-inspirerte instrumenter med. Jeg får litt nostalgifølelse, og blir glad av vokalene. Sangen er litt kaos, men man kan likevel nyte den.

2 kommentarer

  • Whoo, jeg skal garantert sjekke ut noen av disse (elsker allerede noe av Imagine Dragons, men har ikke tatt meg tid til å sjekke ut så mye). Takk for tips!

  • Disse innleggene er spennende! Selv har jeg nettopp oppdaget Lenka (Trouble is a friend har jeg hørt i reklamer og sånn) og Daughter.

    Har utfordret det i en sånn blogg-greie. Sjekk ut innlegget som heter «Åtte». :)

Skriv en kommentar