#3: Musikken min

Denne uken har det faktisk dukket opp veldig få låter jeg ser på som skatter, derfor vil jeg også legge til noen som har betydd mye for meg. Legg spesielt merke til Martin Halla denne uken, for en fantastisk låt! Og Martin Wiklund har også en kanonlåt der, jeg håper den kommer til Spotify snart. Dessuten har jeg funnet orginallåten til «Reckoning Song (One day)», og den er knall! Låtene er som vanlig samlet i spillelisten Ukens nye skatter på Spotify.

1. Martin Halla – Illuminate The Sky
2. Martin Wiklund – I’m free
3. Glee Cast – Defying Gravity
4. Andrew Lloyd Webber – Think of Me
5. Asaf Avidan & the Mojos – Reckoning Song (One Day)
6. Basil Poledouris – Connection
7. Basil Poledouris – Friends Montage
8. Brett Dennen – Darlin’ Do Not Fear
9. Bryan Adams – Here I Am
10. Carolina Wallin Pérez – Pärlor

1 kommentar

Skriv en kommentar