Status: Ferie

Untitled

Jeg befinner meg på ferie, i Tønsberg. Vi snakker hytteliv med familie, verdens beste venner, sommervær, sommeruvær, is, kebab, pizza, lesing, strand og shopping. Jeg har det som dere sikkert forstår; veldig godt. I denne anledning må jeg dessverre meddele at bloggen ikke kommer til å bli oppdatert like ofte som «vanlig», men jeg får se om jeg ikke får slengt inn litt nå og da.

Og igjen dere, tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene i det siste. Dere gjør blogging utrolig gøy, og jeg har uten et fnugg av tvil de beste leserne i hele verden. Så det så. Kan dere ikke fortelle meg hvor dere ferierer i år?

10 kommentarer

 • Åh det hørtes fryktelig koselig ut ♥ Selv har jeg ikke ferie før på tre uker, men da skal jeg endelig flytte sammen med kjæresten min, gleder meg masse! Utenom det har vi snakket om å dra på hyttetur, eller kanskje til Trondhjem på Hot August Night. Uansett tror jeg det blir en fin ferie :-)
  Kos deg videre!

 • Astrid Katrine 09/07/2012, kl. 01:05

  Så fint med ferie:) nå går eg o i feriemodus;)

 • Så gøy, du får kose deg masse!

  Jeg skal til Roma en uke om en måned og gleder meg veldig! Også flytter jeg til England snart, så da blir det en liten tur til London før jeg drar dit jeg skal bo :)

 • God ferie :) Sommeren tilbringes for tiden på vestlandet men flytter seg snart østover til både Hedmark og Oslo!

 • Hytteliv er av og til det finaste livet. Håper du får ein fin ferie!

  Eg skal nok berre jobbe i heile sommar, men sidan eg for første gong etter 5 år på legestudiet får prøve meg som legevikar (altså som legestudent med midlertidig lisens) i sommar, så er det verdt det. Fint og skummelt på samme tid.

  • Så utrolig spennende Irene. Jeg ønsker deg masse lykke til i arbeidet som lege, takk for en fantastisk jobb dere gjør!

 • Håper du har en fin ferie. Mange klemmer <3

 • Hyttelivet er digg det:) Høres ut som du vil få det fint! God sommer kjære Caroline! I år ferierer jeg hjemme og delvis på Årnes der jeg skal passe vofsen til broderen,mens han & kona + unge er på ferie 1 uke:)

 • Høres ut som en fin start på ferien! Har du andre planer også? Jeg ferierer på lesesalen, hihi. Prøver å gjøre ferdig masteren min. Men får se om jeg ikke får tatt det igjen senere;)

  • Jeg har egentlig ikke andre planer i sommer enn denne ferien. Skal arbeide en del, for jeg trenger penger. Også skal jeg kanskje flytte ut, om alt legger seg til rette. Vi får se ;)

Skriv en kommentar