Overraskelse

Som dere sikkert husker så lovet jeg dere en overraskelse. Dere skulle gi meg noe som viste hvem dere var, også skulle jeg bruke dette til overraskelsen. Og vel, siden dere gav meg så utrolig mange fine komplimenter på innlegget om kroppen min, så ville jeg gi dere noen komplimenter også. Håper dere ble litt glad nå! Så her er noen komplimenter til dere som meldte dere på.

Benedikte
Nydelig jente, who happens to be my little sister! Benedikte er full av overraskelser og energi. Hun er helt utrolig flink å synge, pluss at hun er verdens mest omtenksomme menneske (det er jeg sikker på). Og hun er utrolig snill og hjelpsom mot andre mennesker, og blir fort kjent med folk. En åpen, nydelig jente som jeg er veldig glad i.

Marie
Marie har en veldig fin blogg, med mange fine bilder. Hun har verdens fineste, røde hår (som jeg misunner henne skikkelig) og noen nydelig fregner. Dessuten har Marie fine tenner og en veldig fin hud! Jeg har også mange ganger tenkt at hun har en utrolig fin samling bøker, og et skikkelig spennende rom.

Hanne
Hanne er en ubeskrivelig søt jente. Bare smilet hennes får meg til å smile! Hun har vært på så mange utrolig spennende steder, jeg er litt misunnelig! Hanne er også en kjempeflink fotograf, som tar bilder med innhold. Hun er evig søt altså! Og verdens fineste, nøttebrune hår. Jeg liker også veldig godt klesstilen hennes, den er fin.

IM
Seriøst, er ikke IM virkelig skjønn? Jeg blir helt målløs av øynene dine, må være de vakreste jeg noen gang har sett! IM må trolig være en av de søteste jentene som finnes. Og jeg liker at du smiler på bildene dine, det er noe av det fineste jeg vet. Liker håret ditt godt også. Dessuten virker du som du er en omtenksom og morsom jente.

Ida
Ida har en av ynglingsbloggene mine. Hun er fantastisk pen, skjønn og intelligent. Jeg beundrer hennes mot til å hoppe inn i nye situasjoner, og hvor snill og omtenksom hun er med folk rundt seg. Spesielt sier jeg dette etter å ha lest alt du har gjort for blant annet Lise. Du har også nydelig øyne, og en skikkelig søt nese! Luv!

Katrine
Jeg fant ikke noe bilde av Katrine, men skrive det kan hun virkelig. Hun tar også mange vakre bilder av blant annet naturen, som er levende og fine. Hun har også skrevet en guide til hvordan man kan klare eksamen bedre, noe som er høyaktuelt for mange av oss. Katrine skal bli lærer, noe som også må bety at hun er flink på skolen.

Nina
Nina er utrolig skjønn! Hun har en oversiktelig blogg med mange interessante poster som dere bør sjekke ut. Hun har utrolig vakre, store øyne som har noe spesielt fint over seg. Og jeg liker veldig godt smilet hennes, og håret. Nina er veldig flink å ta bilder også. Dessuten er Nina et omtenksomt og flott menneske.

Milla
Milla har det mest stilige bloggdesignet ever altså! Og hun er en jente med særpreg som tør å være seg selv, og det digger jeg. Dessuten har hun utrolig vakkert hår, nydelige øyne og fine tenner. Jeg liker veldig godt de lekende bildene hun har på bloggen sin, og klesstilen hennes også. Og hun har den søteste nesen.

Hilde-Lise
Hilde-Lise har vært en av mine beste venner så lenge jeg kan huske. Jeg kan stole på henne i tykt og tynt, og hun bryr seg ALLTID om meg. Hun er kjempeflink å gi komplimenter, og sier hva hun mener til det beste for alle rundt henne. Dessuten er hun skikkelig søt, har de fineste øynene i verden og det fineste smilet. Glad i deg!

Ina
Ina har så ufattelig mange vakre kjoler, og hun har den ultimate kjolekroppen! Heldiggrisen. Hun har også nydelig hår, og øyne. Hele ansiktet hennes er egentlig sjeldent vakkert, og jeg tror den speiler hennes personlighet. Hun skriver om viktige temaer på bloggen sin, og viser at hun bryr seg om andre. En unik jente.

Irene
Irene er en av de vakreste jentene jeg har sett. Nydelig, silkemykt og mørkt hår. Det er slikt jeg kaller drømmehår. Også har hun slike fine øyne, som har et hav med sjel. Og verdens søteste nese. Dessuten er det sjeldent jeg ser noen som kler briller så ufattelig godt. Og hun tar også veldig fine bilder! Verdt en titt.

Egwene
Egwene har en utrolig fin blogg, som jeg har fulgt lenge. Hun har slikt fint kjendisutseende, jeg klarer bare ikke sette fingeren på hvem det er hun ligner på. Hun kler midtskille i håret veldig godt, og har en perfekt kjolekropp! Hun har også veldig fine øyebryn, og en veldig behagelig og fin klesstil som kler henne godt!

Maria
Maria har den fineste huden og hudfargen jeg har sett på lenge, så misunnelig! Hun har også nydelige, brune og store øyne. Slike som det finnes visdom i. Og håret hennes da, helt utrolig nydelig og nusselig. Står fint til det fine smilet hennes. Dessuten ble hun kåret til «Årets medlem» på Vektklubb.no i 2011! Helt utrolig forvandling.

Isabella
Isabella er en av de som er utrolig flink å lese bøker, mye bedre enn jeg er (og sikkert kommer til å bli noen gang). Hun har noe jeg synes kler henne utrolig godt, nemlig fregner og rødt hår. Det er så utrolig fint at jeg har ikke ord! Hun har også nydelige, snille øyne og en veldig søt nese. Hun skriver også meget bra, og engasjerende.

Lise
Lise er en av de aller modigste jentene jeg vet om. Hun snakker åpent om psykisk helse som ingen andre, og er samtidig utrolig omtenksom. Hun har det nydeligste smilet i hele verden, og øyne som seriøst glitrer. Jeg digger at hun også tør å være seg selv, litt utenfor komfortboksen mange andre sitter fast i.

Benedikte
Benedikte tar veldig fine bilder, som fanger stemninger. Og hun danser ballett, noe så spennende! Ut i fra det lille bildet jeg ser av henne virker det som hun har akkurat slik klesstil som jeg liker, thumbs up! Det virker generelt som hun er en jente som engasjerer seg i spennede saker, og er mystisk herlig.

Jeanette
Sjekk det smilet da! Et ekte og fint smil! Dessuten har du vært helt utrolig heldig med ansiktet ditt og huden din, det er ikke alle som er så fin som du. Jeg liker også veldig godt hårfargen din, og kinnene dine. Hun har også mange fine saker, bare sjekk bildene på Twitter. Likte koppen din veldig godt!

Stine
(Super) Stine er en av mine beste Twitter-venninner. Hun bryr seg virkelig alltid om andre, og støtter opp uansett hva det skal være. Hun er også helt utrolig søt! Kan jeg være så snill å få håret ditt, det er utrolig fint! Og frisyren din passer utrolig bra til deg. In fact, så er hele ansiktet ditt virkelig nydelig.

Charlotte
Charlotte studerer psykologi, noe som tilsier at hun er en liten smarting. Og det vises godt på bloggen hennes, som du bør sjekke ut. Det håret ditt Charlotte, seriøst, la meg få det! Perfekt lengde, farge og fasong. Jeg digger også smilehullene dine, eller hva det kalles. Det er i alle fall veldig fint, hele du er fin!

20 kommentarer

 • Så utrolig koselig innlegg, Caroline!

 • Ååå, fineste Caroline! Du er så søt! Tusen takk! :)
  Morsomt, for jeg skrev nettopp et innlegg om bøker, haha!

  Håper at du får en flott helg, flotte du! <3 Også har du et nydelig smil! :D

 • Såh, her sitter jeg og rødmer! Hihi, tusen takk, du er så skjønn! Flere burde vært som deg, Caroline :)

  <3<3<3

 • Dette er det fineste bloggprosjektet jeg noen gang har kommet over. Du er utrolig kreativ, og selv om jeg ikke kjenner deg eller har lest bloggen din i mer enn en uke er jeg sikker på at du må være et veldig godt menneske. Tusen takk, ikke bare for fine ord om meg, men for at du kom på og gjennomførte dette. Inspirerende!:)

 • Dette er helt utrolig fantastisk gjort av deg, Caroline! Ble helt overveldet av de fine tingene du skrev om meg. Har sagt til deg tidligere at jeg synes du er så flink til å være kreativ og komme med fine bloggprosjekter, men dette er virkelig det fineste bloggprosjektet du har kommet på. Ja, dette er rett og slett det fineste bloggprosjektet som noensinne har blitt laget. Du er så utrolig fin og snill. Synes det er noe unikt å kunne glede så mange uten å ha møtt dem en gang. Sier meg enig med de som sier at flere burde vært som deg <3

 • Det kom noen tårer (kremt, flere tårer) da jeg leste teksten. Takk Carro :) Du er god som gull.

 • Klem<3 Flotte og fine ord Caroline! Nå ble jeg kjempe glad!

 • Tusen takk alle sammen, og takk for at dere er så flotte! Verdens beste lesere!

 • Tusen takk, Caroline! Så utrolig hyggelig! Ble helt satt ut jeg nå… for en overraskelse! Kunne ikke blitt bedre :))) <3<3<3

 • Verdens fineste bloggoverraskelse! Nå gleder du mange hjerter, blant annet mitt!! Tusen takk! <3

 • Jeg leste alle, og jeg synes alle burde lese om alle. Det er så fint at du ser så mye fint i andre -og sikkert noe mange kan lære av! Føler ikke at ordene er helt med meg idag, men det å lese de fine ordene om alle disse forskjellige menneskene og så gå inn og se på bloggene gir på en måte ett helt nytt inntrykk av dem -jeg ser etter glimtet i øyet og håret og smilet. Nå som du har gjort meg klar over det ser jeg alle på en ny måte, tusen takk for overraskelsen <3 Det er den fineste jeg har fått på lenge! *bookmark*

 • Å helledussen, det der må vere den finaste overraskinga på lenge! Du er heilt fantastisk god, Caroline. Tusen hjarteleg takk for fine ord, eg vart skikkeleg glad eg las det du har skrive. Må og seie at du har ein heil haug med fine lesarar, mange eg måtte trykke meg inn på. Seier meg einig i det at fleire skulle vore som deg, tenk kor mykje glede du har spreidd med dette innlegget!

 • For et fint innlegg, Caroline! Skikkelig koselig lesning. :)

 • Oi! Wow.. var visst ikke helt klar over hvorfor jeg kom på den lista, men det fikk meg til å smile. Særlig med tanke på at jeg er helt ny leser nesten heh. Så koselig anbefalinger, jeg skal såvisst sjekke ut flere her på lista! :)

 • For et utrolig koselig innlegg! Wow! Tusen takk for herlige ord, det varmer :)

 • Åh, du er så utrolig herlig! Jeg ble kjempeglad da jeg så hva du skrev om meg og tumblrn min. Jeg er helt enig med Jeanette, dette er det fineste bloggprosjektet noen noensinne har funnet på! Dette er veldig inspirerende for meg, tusen takk, Caroline. :)

 • Nei, åhh! Så utrolig hyggelig. Dette var helt uventet, og gjorde dagen min mange ganger bedre! Dette viser bare at det ikke skal mer en hyggelige ord for å forbedre dagen til en person. Kjempe fint gjort av deg ♥ Tusen takk!

 • Aw så koselig da=)

Skriv en kommentar