I feel overjoyed

Jeg er målløs. Etter alle de ufattelig koselige kommentarene på det forrige blogginnlegget mitt, vet jeg ikke hva jeg skal si. Jeg hadde aldri i verden kunne forventet noe slikt. Hjertelig, tusen, millioner ganger takk alle sammen. Dere kan aldri ane hvor mye det var varmet hjertet mitt. Jeg ble rørt og glad, for jeg var så nervøs før jeg postet dem.

I forbindelse med hvor utrolig snille dere har vært mot meg så har jeg en overraskelse til dere. Jeg kan ikke si hva det er ennå, bare at om dere vil være med på den så må dere legge bloggadressen og mailadressen deres igjen i kommentarfeltet. Om du ikke har blogg kan du legge inn for eksempel Twitter-kontoen din, hjemmesiden din eller lignende. Det som er viktig er at du kan referere til noe som handler om deg selv. Det kan også være en link til et bilde av deg selv.

FRIST For påmelding: Innen torsdag 5. juli klokken 21.00.

20 kommentarer

Skriv en kommentar