Café De 4 Roser

Om du noen gang har tenkt å besøke Harstad, så må du stikke innom byens fineste café, De 4 Roser. Der kan jeg anbefale deg å bestille en amerikansk frokost, bestående av pannekaker med banan og lønnesirup. Eller kanskje en engelsk frokost med marmelade, egg, bacon og bønner? Smoothiene deres er også himmelsk, for ikke å snakke om iskaffen. Men det aller, aller beste jeg har smakt er en nydelig hylleblomstdrikk de har importert fra det danske selskapet Søbogaard. Med isbiter i. Himmelsk! Dessuten stiller alltid «De 4 Roser» ut mange fantastiske fotografier, og det er mange spennende magasiner tilgjengelig for en avslappende alenetur på café. Og et lite tips til, ta deg en tur på toalettet, det er noe for seg selv.

Ellers kan jeg si at dagene virkelig flyr. Jeg bruker dem mine på å lese, være med venner, ta bilder og i dag har jeg malt på en stor båt. Snart, neste uke, begynner jeg på ny arbeidsplass. Eller, det vil si, ikke ny arbeidsplass men ny avdeling. Det er spennende, men samtidig er jeg nervøs. Vaktene er på 24 timer, så man er lenge på jobb om gangen. Det er ufattelig spennende å arbeide med barnevern! Og jeg kan også si at jeg virkelig ikke aner hva jeg skal gjøre til høsten. Det står foreløpig mellom å bli i Harstad eller flytte til Oslo. I Oslo har jeg søkt meg inn på en mastergrad på 2 år. Om jeg blir i Harstad kommer jeg nok til å arbeide litt i ett år, fokusere på å få helsen min i bedre stand – samt gå videreutdanning i Tromsø (deltid, samlingsbasert og 30 studiepoeng). Flytte hjemmefra blir jeg nok å gjøre uansett, føler at min tid er kommet.

Hva skal du gjøre til høsten?

 

1 kommentar

  • Høres spennende ut! Lykke til! Jeg forsetter med å ta fysikkbacheloren min på deltid, så til høsten blir det innføring i statistikk og atmosfærekjemi. I tillegg er det mange spennende, men tøffe stevner jeg skal på.

Skriv en kommentar