Little Things

Jeg merker det er godt å få tilbake bloggformen igjen. Og ikke minst kameraformen! Det har veldig mye med at jeg en dag satt meg ned for å finne inspirasjon på de bloggene jeg liker best. Og tro meg, jeg fant mye! Så mye at jeg skal lage et helt innlegg i morgen om det, for dere. Slik at dere også kan finne masse inspirasjon.

Nå får vi bare krysse fingrene for at blogglysten varer. I den forbindelse hadde det vært fint med litt feedback fra dere. Jeg ser jo at det er i gjennomsnitt litt over 100 stk forskjellige lesere innom her hver dag, og det hadde vært fint å vite hva dere liker å lese om? Hva ønsker dere å se mer av? Hvilke innlegg likte dere spesielt godt?

I morgen skal jeg til byen med noen gode venner og ta litt bilder fra noen av de fineste butikkene i byen. Skal selvfølgelig dele det med dere ved en senere anledning. So long, folks! I mellomtiden kan dere jo høre litt på spillelisten min La (hipster) sommeren begynne!

5 kommentarer

  • Yey for blogglyst :)
    Jeg syntes du skal fortsette i ditt vanlige spor jeg :) Mine favoritter er tips, linker, om blogging, foto og om foto så klart :)

  • likte innlegget om spotifyapper.. og poster hvor du viser fotoredigeringen din. og ellers kan du jo skrive litt mer om deg selv, er jo så lenge siden du blogga, så du kan fortelle hva du har gjort siden sist, jobben, familien etc… og jeg virkelig EEEELSKET bildene dine fra nord, fy flate så nydelig!!

  • Gleder med til å ta bilde med deg!! Elsker bloggen din :)

  • Liker bildene dine ;)

  • Jeg liker også meget godt bildene dine! :-D Spesielt av magiske småting og av naturlige mennesker i vakre omgivelser.
    Liker også at du legger ut musikktips :)

Skriv en kommentar