Groupon

Groupon arbeider for å gi kjøperen makt. De sier at bare om vi jobber sammen kan vi få de størse rabattene, og dette kaller de kollektiv kjøpsmakt. Groupon ble etablert i mai 2010 og har siden da tilbydd en enestående deal hver dag på ting du kan gjøre i din by, slik som restaurantbesøk, fritidsaktiviteter, wellness, kultur etc. Man kan også få tak i deals på velvære.

Deres forretningsfilosofi er enkel: de behandler kunder slik de selv ønsker å bli behandlet. Dette koker ned til følgende hovedpunkter: De selger bare produkter de selv kunne tenke seg å kjøpe. En bra pris er bare en halv seier – det må også være ett supert produkt. Deres samarbeidspartnere tilhører topp-sjiktet av norske bedrifter, som Groupon tilbyr til topp priser. Når en bedrift blir markedsført på deres sider, er dette et kvalitetsstempel som skal gjøre deg trygg på å prøve noe nytt til en uslåelig pris.

De ønsker at du skal digge Groupon. Det er ingen avtalevilkår med liten skrift eller andre overraskelser. Groupon ønsker at du skal bli fornøyd, slik at du kommer tilbake hver dag for å kjøpe dagens deal. Besøk deres hjemmeside her, og få tak i kuponger fra din by. Her er det mye å spare folkens, så jeg anbefaler dere virkelig å ta en titt på hva som er å finne i din by!

PS: Dette er et betalt innlegg, men jeg skriver ikke om produkter jeg ikke liker selv.

2 kommentarer

Skriv en kommentar