Interiør

Alle vennene mine vet at jeg har rar stil. Den er langt fra moderne eller definerbar. Jeg liker detaljer, og de trenger ikke passe sammen. Jeg har alltid sagt at når jeg kjøper hus eller leilighet en dag må jeg ha hjelp til interiøret, jeg klarer ikke se hvordan ting passer sammen. Uansett, her har jeg samlet noen bilder fra ting jeg synes er stilig.

 

9 kommentarer

 • Åh, verdenskartbadet. Det var flott det. Jeg elsker kart.
  Når jeg får meg hus eller leilighet har jeg lyst til at hvert eneste rom skal ha hver sin stil/følelse. Og ingen av dem skal se ut som en IKEA-katalog. Det er så upersonlig og trist.

 • Jamen dette er ikkje rart! dette er jo fantastisk!

 • Det var mye tøft! Det er kult å ha sin egen stil, i stedet for å bare følge interiørtrendene. ;) Jeg liker nok ting litt mer minimalistisk, men det blir ikke ordentlig hjemmekoselig uten noen rare detaljer!

  Norge var forresten veldig stort på det kartet. :P

 • Utrolig fint! Jeg er veldig glad i organisert «clutter» – på kanten av rotete, men mest koselig. Det verste jeg vet er sterile rom der det ikke ser ut som det bor noen – som kjøkkenene i HTH-reklamene.

  Når jeg blir stor, vil jeg ha et mini-bibliotek. Tenk det – et eget rom dedikert til bøker med behagelige sitteplasser og en vannkoker til te, kakao og kaffe.

 • Annet hvert rom i huset her har enten et kart eller en globus. Da vi la fliser i det store inngangspartiet vårt lette jeg med lys og lykter etter fliser med et stort kompass. Vi er flere med «kaos- og kombistil» som jeg liker å kalle det. Hvert rom er personlig, og ingen likner på IKEA. La deg rive med! Ikke noe er så koselig som å komme inn i et hjem med sjel :-)))

 • Digger spesielt de rommene med bokhyller!! En drøm :)

 • For meg skal ikke ting se ut som en interiørkatalog, men heller vise fram personligheten vi har (meg og nåværende samboer). Om du ser på interiøret i theselby.com, så ser at det blir kulere jo mindre man tenker over det. Eller, man kan jo gjøre det litt stilig, da. Som for eksempel ramme inn plakater, holde seg til samme fargene om man liker det litt fargeløst, osv. Eneste jeg blir litt frustrert over, er alle pyntetingene folk skal drasse inn i hjemmene sine. Spesielt i tidlig alder. Hvorfor kjøpe inn all julepynten når du er tjueen år? Hvorfor ha virkelig mange pynteting i en leilighet du bare skal bo i et semester? Ha det man trenger, og kanskje ikke så veldig mye annet. Da blir det mindre rot, og det blir et lettere sted å være.

  Jeg er sikker på at du har det flott der du bor, Caroline, og at det blir enda flottere i din neste leilighet!

 • Carro, leiligheten din kommer til å bli et eventyr når den en vakker dag er klar :) Jeg har faktisk tenkt på å tapetsere en vegg (i min egen leilighet en dag;P) med kart i sepiafarger. Og digger bøker og hvordan man kan skape liv i et rom ved hjelp av dem :)

 • åhhh. sånn stil liker jeg. skikkelig koselig!

Skriv en kommentar