Evaluering av uke 6

Denne uken har gått rett i dass. Bare for å si det litt pent. Jeg har hatt helt ekstremt mye å gjøre, jeg har blitt syk og det har bare skjedd saker og ting hele tiden. Dermed gikk det som det gikk, som dere ser. Men jeg gir ikke opp!

Mål for uke 6:

 1. Gå tur 4 ganger, minst 45 minutter. X
 2. Lage matpakke når jeg skal på skolen. X
 3. Legge meg før kl tolv hver dag utenom helgen. X
 4. Godteri bare på lørdag.
 5. Prøve å følge med på om det jeg spiser faktisk er sunt.

Ukens største utfordring:
Det her nok vært tiden denne uken. Det har ikke vært nok tid til å trene. Og heller ikke nok overskudd og energi. Det har også vært skikkelig vanskelig å legge seg før tolv, jeg er et nattdyr.

Ukens største bragd:
Jeg har klart å spise godteri bare på lørdag, og det gikk veldig lett egentlig. Sukkersuget mitt er borte. Jeg har også satt opp et omfattende budsjett og opprettet sparekonto. Pluss at jeg har gjort en ting til som jeg ikke vil skrive om på bloggen, men som er veldig positivt (tro meg).

Ukens vekttap:
1,5 kg. Jeg tror det er noe rart med meg og vekten. Seriøst. Tilsammen har jeg nå gått ned 4 kg.

Hva kan gjøres bedre neste uke:
Som forrige uke, jeg må få orden i søvnmønsteret mitt! Legge meg slik at jeg kan få 8 timer søvn.

Mål for uke 7:

 1. Gå/sykle tur 2 ganger, minst 45 minutter.
 2. Danse aerobic/zumba 1 gang, minst 45 minutter.
 3. Lage matpakke når jeg skal på skolen.
 4. Spise godteri kun to dager i uken.
 5. Ta tran hver dag.
 6. Lese mail/blogg/Facebook kun én gang om dagen (unntak om det er skolerelatert).
 7. Prøve å spise grønnsaker og frukt hver dag.
 8. Fortsette å føre opp alt jeg kjøper i budsjettet mitt.
 9. Legge meg slik at jeg kan få 7-8 timer søvn hver natt.

Det er forresten flere som har joinet “bli-sunn-prosjektet”. Sjekk innom bloggene til Marte, Rebecca, Mari, og Nina. Og hopp gjerne inn selv også om du vil! Det er bare å legge igjen en link til bloggen din i kommentarfeltet.

3 kommentarer

 • Oi, dette begynner virkelig å ta seg opp! Lykke til med alle målene! De virker svært fornuftige – jeg er fristet til å lage en egen liste der å føre opp alt jeg kjøper, lese mail/blogg/Facebook en gang om dagen og lage matpakke til lunsj er med. I tillegg har bør begrensing av brusinntak, hyppigere klesvask og større kvanta av trening også føres opp. Facebook/mail/blogg er et problem jeg ikke har tenkt særlig mye over: Når jeg ikke har ork til annet, bruker jeg timesvis på å sjekke sidene om og om igjen uten at det kommer noen spennende oppdateringer. Ganske bortkastet i grunn.

 • FLINKA!!! Seriøst, de gåturene gjør ikke noe.. og du har jo gått ned i vekt. Så bra! Fb/blogg en gang om dagen, shit, tror ikke jeg hadde klart det. Avhengig ;)

Skriv en kommentar