Nå er det deres tur!

IMG_3532

Fine Linda kom med et meget godt poeng i en av kommentarene på forrige innlegg. Nå er det min tur til å bli bedømt! Jeg har jo tross alt vært skikkelig kritisk og pirkete med dere, så jeg skal jo ikke slippe billig unna selv. Derfor vil jeg be dere bedømme bloggen min i kommentarfeltet – jeg blir glad for alt. Og ja, jeg vet at siden med fotoutstyret mitt er tom, men det skal ordnes om ikke så alt for lenge.

Akkurat nå sitter jeg og ser på katten min når hun sover. Hun er så søt! Klokken er litt over 2 om natten. Jeg skal opp kl 7.30 for å komme meg på skolen. Jeg har en følelse av at jeg kommer til å være på skolen lenge i morgen, jeg har en god del å ta igjen. På fredag, lørdag og søndag skal jeg på jobb. Slik går nå dagene. Alle disse dagene. Ikke visste vel du at det er livet?

Siden jeg alikevel ikke er trøtt (men så absolutt burde sove), så kan jeg gi dere noen anbefalinger. Fine ting jeg har snublet over de siste dagene. For det første vil jeg nevne dette med søvn. Jeg er litt fascinert over det, og hvor lite jeg får av det. Haha. Men det viser seg at jeg ikke er alene. Bare se her, så skjønner dere hva jeg mener. Kanskje du er en av oss? Heldigvis er det noen ting vi kan gjøre for å få sove. Eller eventuelt bare legge oss i stedet for å sitte oppe?

Fra søvn til intelligens. Er du en liten smarting som vil utvide horisonten litt? For dere som har tid til sånt (det har ikke jeg) kan dere jo følge disse 18 tipsene for å utdanne deg selv litt mer, hver dag. Eller, du kan gjøre noe som for «den vanlige mannen i gata» ikke vil virke intelligent i det hele tatt. Du kan hoppe rundt omkring og ta bilder av det! Slik som denne jenta. Ah, herlig. La meg avslutte dette innlegget med et bilde jeg synes er nydelig. Jeg aner ikke hvem fotografen egentlig er. Jeg fant det opplastet på denne bloggen, men jeg tviler på at det er der opphavsretten ligger. Men jeg tar en råsjans. Fint, hva? Og husk å bedømme meg!

4 kommentarer

 • Design: Jeg liker designet ditt veldig godt, Binka er jo kjempeflink, men jeg synes kanskje det er litt upersonlig. De små tegnefigurene av deg selv som du hadde tidligere var søte, jeg savner noe sånt for å vise litt mer personlighet i designet.

  Innhold: Det vises at du bruker mye tid på hvert innlegg. Du legger aldri ut sånne halvferdige «jeg måtte bare skynde meg å skrive noe» innlegg, så det er bra. Du skriver om mye forskjellig, men som jeg har sagt tidligere skulle jeg gjerne lest litt mer personlige innlegg også (selv om du har blitt bedre på det i det siste). Hva liker du? Hva skal til for at du har en fin dag? Hva går utdannelsen din ut på? Hvilke planer har du for livet? Du er jo kjempeflink til å skrive, så det hadde vært morsomt å lese om sånt innimellom alt det «profesjonelle».

  Alt i alt: Jeg liker bloggen din veldig godt. Du starter mange inspirerende prosjekter, du er flink til å ta vare på leserne dine, og det merkes godt at du bruker tid på bloggen også. Det er ikke mye å pirke på, jeg har vel egentlig sagt det meste allerede. Oh, eller jeg skulle gjerne sett Om Meg under Blogg på sidemenyen din, så den linken ikke gjemmer seg helt nederst:)

  • Siden du insisterer:
   Du skriver lett og flytende (kl 02.00 om natten?).
   Noen av linkene dine er ikke særlig interessante.
   Temaet du har (har du et tema?) er kanskje litt overfladisk?
   Det siste bildet var elegant!
   Lykke til videre!

 • Nydelig bilde, ja! <3 Likte de 18 tipsa, hunger for knowledge :)

 • Design: Jeg liker designet ditt. Det er rent og enkelt, men jeg må innrøme at jeg likte det gamle bedre faktisk. Det var litt mer sjel over det på en måte. Ser jo at du bruker de små figurene inne på feks «Introduser deg». Syns de er søte å ha som gjengangere i bloggen. Syns kanskje teksten øverst med «Carolines verden» kunne flyte litt mer over mot høyre. Nå blir det litt tomt midt på toppen der. Men som sagt, jeg syns designet er flott, enkelt og pent! Liker godt at du har sidelinker nedover langsmed bloggen, og så elsker jeg måten du sorterer linkene til bloggene du leser!

  Innhold: Jeg syns du skriver mye interressant og veldig variert. Du er flink til å utfordre og engasjere leserne. Liker spesielt godt når du anbefaler blogger, bøker og filmer. :)

  Alt i alt: Det er vel bare designet jeg kan pirke litt på. Syns du skriver utrolig flott, og det er veldig tydelig at du legger ned tid i bloggen din. Og så er du jo ei utrolig nydelig jente, med mange flotte tanker, og det skinner gjennom. :)

Skriv en kommentar