Bloggutfordringen

IMG_4011

Da er det klart for utfordringen! Det er 24 stykker som er ed-apoteket Danske, og 24 spennende temaer å skrive om. Jeg har satt opp en linkliste under her hvor alle påmeldte som skriver innlegg på sitt tema skriver seg inn. Så dere må følge med i denne uken for spennende temaer!

Jeg har fått mange spørsmål om dette er noe vi kan fortsette med, og det kan vi selvfølgelig! Om du vil være med i neste runde av utfordringen, som du kan lese mer om her, så er det bare å sende en mail til caroline @ icarroi.com og merke den med «Bloggutfordringen 2. runde». I mailen må du også skrive ditt navn, din e-postadresse, din blogg/nettside og det temaet du vil gi videre til en av de andre. Om du ikke har egen blogg kan du likevel være med! Jeg skal opprette en egen utfordringsblogg der innlegg postes fra de som ikke har egen blogg.

16 kommentarer

Skriv en kommentar