Det vakreste som finnes

IMG_4010

  1. Filmmusikken til Free Willy, laget av Basil Poledouris. Dere kan høre albumet fra Free Willy 2  og Free Willy 3 på Spotify, men jeg liker musikken fra den første filmen best. Anbefaler dere til å sjekke ut albumet på iTunes.
  2. Musikk generelt er utrolig vakkert. Jeg har samlet mine favoritter i lister på Spotify. De jeg liker best heter Fra filmens verden, Magisk Tryllestøv, Ferdig Med Eksamen og Beste låter av norske artister. Jeg anbefaler dere også å sjekke ut profilene til flyawaygirl24, .hjartesmil, gietlitevink og cecekaa for mer god musikk. Har du Spotify-profil?
  3. Nordlyset. Det er nesten (bare nesten) slik at jeg gleder meg til iskalde vinternetter med nordlyset dansende over himmelen. Har forøvrig funnet en ny favorittfotograf, TSO. Jeg skal legge ved en av filmene hans nederst i dette innlegget for å illustrere. Når dere ser den vil nok dere som ikke bor i nord Norge lure på hvorfor dere ikke bor her. Og husk at du burde slå av alt lys rundt deg og ta fullskjerm når du ser filmen.
  4. Biblioteker. Jeg elsker dem. Se f. eks dette bildet fra biblioteket i Stockholm, vakkert hva? På denne bloggen er det skrevet og illustrert fint fra vakre biblioteker fra hele verden.

The Aurora from TSO Photography on Vimeo.

6 kommentarer

  • Jeg er så glad i biblioteker, skulle ønske mitt lokale bibliotek var bedre, men det er da i det minste et bibliotek. :) Også er designet ditt kjempefint, forresten!

  • sv: Jeg har en stor bokhylle med 10 hyller, hvor 3 av de er bare bøker. Er fornøyd med det :D

  • Jeg elsker bibliotek. Gleder meg til jeg har tid til å dra inn på biblioteket i Oslo, og bare gå rundt og se på alle bøkene de har. Bare lukten i seg selv er deilig!

  • Nordlys er så utrolig vakkert og biblioteket er så fint å ha :) Fant forresten bloggen din gjennom et innlegg hos Elin. Nydelig blogg og flotte bilder!

  • Kjempefint innlegg! Så inspirerende! Skal sjekke ut alle Spotify-listene og profilene. Også håper jeg du får en finfin uke!

  • Åh, nordlys! <3 Vi bruker å ha det i Trøndelag også, men ikke så ofte, og ikke så sterkt. Må vel ta meg en tur nordover en gang… :P

Skriv en kommentar