Er du fantasifull? Tar du utfordringen?

Jeg har fått en idé. Fikk den tidligere i dag, sånn plutselig. Det er en liten og morsom utfordring som jeg håper dere har lyst å være med på. En liten morsom sak midt i den tunge tiden vi er inni nå. Idéen går ut på at de som melder seg på vil få et tema de må blogge et innlegg om. Det kan være alt fra blomster til undervannsbåter. Det gjelder å bruke fantasien. Når du melder deg på må du samtidig finne på et tema til en annen deltaker. Altså:

  1. Skriv opp ditt navn, din e-post adresse og din bloggadresse i kommentarfeltet.
  2. Du vil motta en mail om hvor du skal sende det temaet du finner på.
  3. Du får en mail om hva du skal skrive om.

Du kan melde deg på utfordringen innen onsdag 3. august 2011. Jeg tar den, tar du den?

37 kommentarer

Skriv en kommentar