Så mange tanker…

  1. For en stund siden så jeg filmen The Squid and the Whale. Jeg synes ikke at filmen var noe spesielt imponerende, men jeg synes så absolutt at filmmusikken er det. Jeg har hørt en del igjennom albumet fra filmen, du kan finne det på Spotify.
  2. Jeg har lastet ned en app til Macen min som heter FX Photo Studio. Det er blant annet det jeg har brukt til å ordne på bildet dere ser i dette innlegget. Jeg har kjøpt den billige versjonen til 55 kr, men det ligger også ute en dyrere versjon. Abefales på det sterkeste for oss som ikke er spesialister i Photoshop, og du kan kjøpe appen i Appstore. Forresten er appen også tilgjengelig til iPhone, til en mye rimeligere pris.
  3. Det er en ting jeg lenge har hatt lyst å spørre dere om. Det gjelder Bloggermagasinet.com. Magasinet jeg hadde store ambisjoner for i startfasen, men som har dabbet mer og mer av. Jeg har egentlig meldt meg offisielt ut av magasinet, men siden det er jeg som sitter på den økonomiske delen ennå er jeg alikevel en del av det. Nå er det så mange av medarbeiderne som ikke har tid til magasinet lenger at vi vurderer å legge hele siden ned. Jeg vet ikke jeg… Hva tenker dere?
  4. I dag har jeg sett filmen Hawaii, Oslo. Jeg har ikke helt ord for hvor godt jeg likte den filmen. Erik Poppe, som har regissert både Hawaii, Oslo og DEusynlige, er helt fantastisk! Jeg måtte bare kjøpe en samleboks med filmene hans.
  5. Jeg bare elsker Ordflyt. I dag lastet jeg ned lydboken Hobbiten av Tolkien. Jeg har planer om å lese Ringenes Herre om ikke lenge, og har i den sammenheng fått formaninger på Twitter om å lese Hobbiten først. Gleder meg. Passer perfekt når jeg skal gå tur.
  6. Fra mandag av er jeg tilbake i hverdagen med jobb og nye mål i “bli sunn planen min”. Men jeg begynner allerede denne uken med å gå tur. Fordi det er så godt.
  7. Nå er jeg utrolig trøtt. Tror jeg skal lese noen sider i ynglingsboken min for tiden, Buzz Aldrin – Hvor ble det av deg i mylderet, før jeg sovner. Den har jeg lest i mange, mange måneder. Sparer på den. Vil ikke den skal ta slutt. Til høsten kommer TV-serien fra boken på NRK. Jeg gleder meg utrolig mye!

1 kommentar

Skriv en kommentar