Den Ytterste Dag

Her sitter jeg. Eksamen er i morgen og jeg har lest noen få sider i dag. Det er egentlig skummelt hvor knusende med ro jeg tar det hele. Panikkangsten tar meg vel ved 9-tiden i kveld eller noe, ha ha. Jeg krysser fingrer og tær for at det går bra. Har i det siste roet meg ned med at eksamen er virkelig ikke det som betyr mest for meg i livet, og om jeg får en dårlig karakter er det ikke verdens undergang. Jeg gjør så godt jeg kan, bedre kan jeg ikke gjøre det.

I dag fikk jeg boken Cappelen Damms Store Verdenshistorie i posten. For et fantastisk verk! Takk til Ulrikke som anbefalte den! Og jeg anbefaler den videre til dere alle. Den er stor og tung, men full av illustrasjoner og bilder. Jeg elsker å lese om historiske begivenheter. Om noen av dere har en lignende bok om universet å anbefale er jeg interessert!

Forresten, det er en ting jeg gjerne vil spørre dere om. Husker dere «Bildeleken«? Det var en lek der jeg og mange andre bloggere hadde et tema i uken vi skulle fotografere, filme eller illustrere til, også ble bidragene presentert i slutten av uken. Hva tenker dere om å starte opp det igjen? Jeg vil ikke starte noe som det ikke er interesse for, så vær ærlig.

Nei, nå må jeg tilbake til lesingen. Skal igjennom 50 sider til, minst. Kryss fingerene for meg!

11 kommentarer

Skriv en kommentar