Er du klar for endring?

Er du klar for å endre livsstilen din? Jeg kjenner jeg er det. Lurer bare på i den sammenheng om noen av dere tør å begi dere ut på et lite prosjekt. Det handler om at man rett og slett blir sunnere, på sin egen måte, og blogger om det. For min del vil det omhandle godteri bare i helgene, nok søvn, trening 2-3 ganger i uken og større bevissthet rundt maten jeg spiser. Man setter seg ukentlige mål, og blogger om hvordan det går.

Dette er bare en runde for å se om noen har interesse av det, om dere skriver dere på er det ikke bindende eller noe sånt.

3 kommentarer

  • Jeg har nettopp begynt på en sånn endring selv, så det kan jeg godt være med på! Jeg flyttet akkurat inn i ny leilighet for en uke siden, og så på det som et godt tidspunkt for å begynne noen endringer. Nå bor jeg rett ved et utendørsbasseng, så jeg skal svømme 2-3 ganger i uka, lage mer hjemmelagd mat, og holde meg helt unna godteri og fast food:)

  • Så supert, Caroline!! Lykke til!! :)

  • Jeg skal/har begynt på en sånn endring selv. Prøver å trene hver uke, og når jeg flytter ut skal jeg begynne å spise sunnere også. Gleder meg!

Skriv en kommentar