Torsdagsprell

 1. Når man er en travel student som meg selv får man ikke så mye tid til å se film. Alikevel har jeg bestemt meg for å prøve å se de filmene jeg har hatt lyst til å se lenge. Dermed meldte jeg meg inn på LOVEFILM.no. Etter å ha prøvd ut denne tjenesten i en del uker kan jeg så absolutt anbefale den. Her leier du filmer via posten. Du betaler etter hvor mange filmer du vil ha hjemme samtidig, du kan ha dem hjemme så lenge du vil og når du sender inn (fri porto) filmen du har sett får du nesten på listen din tilsendt. Finfint!
 2. Jeg har egentlig lenge tenkt over hvorfor det ikke finnes et ordenlig forum for oss bloggere. Nå nettopp oppdaget jeg Bareblogg.no, en nettside med blant annet forum. Jeg vil personlig sjekke dette nærmere ut, virker spennende! Råder dere til å gjøre det samme.
 3. For oss som følger med på ESC (Eurovision Song Contest) har jeg akkurat oppdaget en blogger som følger dette tett opp, nemmlig Anders Tangen. For dere som er ekstra interessert kan dere sjekke dette innlegget, der alle årets deltagere så langt er presentert.
 4. Er det noe jeg stadig blir fascinert av så er det film og filmmuligheter. For en stund siden kom jeg over en film som var filmet på et kamera med ekstreme muligheter for saktefilm. Filmen er filmet av Tom Gulimette, og du kan se den her. Skriv gjerne i kommentarfeltet mitt hva du synes om den. Jeg synes den er helt fantastisk!

7 kommentarer

 • I USA har vi Netflix, som fungerer på samme måte som Lovefilm, i tillegg til at de har et stort utvalg filmer man kan streame via pc eller wii/xbox/ps3. Det passer meg utmerket, siden jeg slipper å huske når filmer skal leveres og sånt=)

 • Hei Caroline,

  Først vil jeg si at bloggen din er meget godt gjennomført. Thumbs up!
  Ser at du er grunnleggeren av bloggermagasinet, en blogg jeg liker kjempegodt.

  Mye godt arbeid som er lagt ned der.

  Jeg kom over bloggen din via Google Analytics etter at du hadde linket inn til forumet BareBlogg.

  Det er noe jeg setter stor pris på, og som takk har jeg promotert innlegget på Twitter, Facebook, i tillegg har du fått en liten oppmerksomhet på forumet.

  Kan ikke se at du er medlem though;) Hadde satt stor pris på om du stakk innom, forumet trenger definitivt en ressurs som deg der.

  Take Care…

  Mvh
  Morten Magnusson

 • 1. Som student og deltidsansatt har jeg lite tid til film, men noen filmer tar jeg meg tid til. Innimellom, selv om det ikke blir så mange som jeg kunne ønske.
  2. Bareblogg er et veldig fint forum, med hyggelige og hjelpsomme folk! :D

 • Veldig stilig film! Et sånt kamera har jeg lyst på. Men det koster vel sikkert tusenvis av kroner.

Skriv en kommentar