Mine inspirasjonskilder til et sunnere liv

I det siste har jeg prøvd å bli litt mer bevisst på hva jeg putter i kroppen. Jeg må bare innrømme at noen ganger sitter jeg og tenker “hvorfor stapper jeg i meg alt dette søppelet?”. Da er det greit med noen forbilder innen sunnhet og kosthold! Her skal du få se mine, som jeg anbefaler dere å følge også!

 1. Matpakkebloggen. Her kan du virkelig få inspirasjon til hva du skal ha i matpakken. Du kan også kjøpe egne, smarte matbokser med flere rom. Virkelig verdt et besøk!
 2. Hjertemat. På denne bloggen finner du mange flotte oppskrifter til mat som er bra for hjertet ditt, og resten av kroppen også så klart. Forøvrig en blogger med hjertet på riktig side, etter min smak!
 3. Silje Reise. Det var denne jenta som fikk meg til å kjøpe juicemaskinen min, tusen takk! Hun er helt konge på å lage deilig juice og smoothie. Og også masse annet sunt og godt. Besøk henne!
 4. Mewkid. Dette er den fargerike, sunne jenta som man bare må smile til. Hun spiser masse sunn mat. En inspirasjonskilde!

8 kommentarer

 • Gøy å se at vi har noen av de samme matforbildene innenfor bloggenes matverdenen :) Tror derimot at Ina (mewkid) ikke vil bli kaldt vegetarianer da hun per definisjon ikke er det og retter på alle leserne hennes som kaller henne det. Hun spiser nemlig fisk ;)

 • Kjempefine inspirasjonskilder. Ser jeg må ta meg bedre tid med matpakken, de matpakkene der så jo så himla gode ut! Nam.

 • Smart, takk for gode tips :-)

 • Skal definitivt titte innom disse. Er det noe jeg trenger, så er det en sunnere livsstil! Takk for tips ^^

  PS: Liker godt at du har begynt å oppdatere litt oftere igjen ^^

 • Det er så deilig med litt sunn mat! :)
  Hjertemat og Siljesreise er mine to favoritter.

 • Å, så fint at du har kommet igang! Gratulerer! Og lykke til! Du får bare spørre om tips eller råd på mail hvis du har lyst til det, så skal jeg prøve å hjelpe deg så godt JEG kan! Må bare rette litt på deg også; Jeg spiser ikke kjøtt i det hele tatt. Har ikke gjort det siden august 2009. MEN, jeg spiser fisk :-) Ser Rebecca Malin over her allerede hadde korrigert deg, og ho har rett i det ho skrev. De som faktisk ér vegetarianere synes det er kjipt at vi som spiser fisk skal bli kalt veggiser også, fordi vi strengt tatt ikke er det så lenge vi spiser noe dødt. Med andre ord; for meg er det litt hipp som happ, men for alle de ekte vegetarianerene der ute spiller det en rolle, for det er nok ikke lett å fortelle at man er vegetarianer og få fisk servert i et middagselskap, for eksempel. Derfor er det viktig å skille, føler jeg. Beklager lang kommentar, hehe!

 • Ååå så hyggelig å bli nevnt! :-) :-)

 • Åå, så hyggelig!! Så bra du blir inspirert :) Sunn mat er digg!

Skriv en kommentar