Bedømming av blogger DEL 11

Design: Å komme inn på din blogg er som å komme inn i en mørk, spennende hule. Jeg har alltid hatt sans for mørke designer, antageligvis pga at bloggen da får dette “mystiske preget”. Så sånn sett synes jeg du har fine farger og et fint preg på bloggen din. Du har veldig store bilder, og dette kan være en veldig tøff effekt. Men på din side tar det veldig lang tid å laste opp bildene. Kanskje du må bruke mindre bilder, ha færre innlegg per side eller noe annet for å kunne laste opp siden kjappere. Ellers syntes jeg at det funker fint – og er annerledes.

Innhold: Du har jo mest bilder på bloggen din, og det er speielle og fine bilder som du har ekspremitert litt med. Du kommer også med litt lister over ting og tang inn i mellom. Nå vet ikke jeg hvilken målgruppe du ønsker å nå med bloggen din, men du blogger meget personlig. Så om du vil nå ut til nye folk kan det være en fordel å bli mindre personlig i innleggene dine. Men dette er noe som er opp til deg selv å finne ut – det er jo tross alt din blogg.

Kreativitet: Bildene dine er kreative, og du har viet egen side til ynglingsbandet ditt – det er morsomt!

Annet: Ser ingen Bloglovinknapp, og det er jo greit å ha for de som ønsker å følge bloggen din. Også RSS knapp. Siden om deg selv er velformulert og bra. Ellers hadde det vært veldig fint med søkefunksjon, kategorier og arkiv.

Karakter: 3. Men alt i alt har du en fin blogg! Bare noen momenter som mangler, som er kjapp å få på plass.

Design: Headeren din er utrolig flott, med nydelige farger. Skulle bare ønske skrifte på headeren var litt større og litt mer synlig, om du skjønner? Ellers synes jeg fargene i bakgrunnen og på resten av bloggen din er nøytrale og behagelig. Kanskje det kan bli litt kjedelig å upersonlig etterhvert? Vet ikke, men det finner du vel ut av selv. Fint at du har rammet inn menyen og innleggene! Hadde vært fint om du kunne klare å få vekk Blogspot-linjen øverst, den er litt forstyrrende. Og siden du har en fotoblogg kunne det kanskje vært fint å utnytte bredden, eventuelt få en bredere blogg? Så får vi se de nydelige bildene dine enda bedre.

Innhold: Bildene dine er veldig fine, og det er bilder bloggen din består mest av. Ellers er tekstene dine engelsk – og det er jo bra for å nå ut til et større “publikum”. Bloggen din er veldig personlig, så du vil kanskje helst blogge for dine venner og familie?

Kreativitet: Kreativiteten din ligger helt klart i bildene dine – de er nydelig.

Annet: Det står en tom boks nederst i menyen din, skal den være der? Ellers savner jeg Bloglovinknapp, kategorier og en side om deg.

Karakter: 4. Selvom bloggen din er personlig, så er bildene dine nydelig og trekker opp!

Design: First of all – herlig at du har eget domene! Da har mange uendelig med muligheter. Liker headeren din godt, og særlig hjertet bak life. Det er liksom åpenbart at du er glad i livet. Grønnfargen du bruker mye er litt skrikende mot øynene mine, men samtidig er grønn ynglingsfargen min… Så er litt delt i meningene mine der kjenner jeg. Fint at du har rammet inn innleggene dine og menyen, med hvit bakgrunn. Det gjør det behagelig å lese! Ellers synes jeg tektene dine er plassert på en måte, og skrevet på en slik måte, at de er lette å lese. Det er veldig bra!

Innhold: Her er det utrolig mye bra innhold! Mange gode tekster, som handler om viktige saker. Ikke bare alle de overfladiske tekstene man ofte finner på blogger nå til dags. Det skal du ha stor cred for! Dessuten er du personlig, men på en måte som inkluderer alle. Du er åpen, ærlig og modig. Og jeg er sikker på at du både er til trøst og hjelp for mange i vårt langstrakte land! Stå på videre med disse herlige tekstene dine, Kristel!

Kreativitet: Sidemenyen din er proppet full av kreativitet – herlig! Særlig liker jeg den der “Jeg har blitt anbefalt hos” tingen din. Og e-post abonnement! Og oppsummeringen av måneden som du har, de er morsomme å lese!

Annet: Hadde kanskje vært finere om alle bildene dine var like store i bredden.

Karakter: 5. Du er meget flink!

3 kommentarer

  • Jeg skulle ønske jeg hadde kunnskap om bloggdesign. Eller tid og ork til å skaffe en sånn kunnskap – for jeg synes det medfølgende bloggdesignet til blogg.no er helt forferdelig. Æsj.

    Sv: Jeg har aldri skrevet dikt før, sånn som det, og i alle fall aldri vist noe frem. Jeg kan ingenting om dikt eller om å skrive dem, og jeg turte nesten ikke poste det. Men jeg tenker at jeg ikke vil utdype så mye om hva jeg mener, men heller la de som skulle finne på å se det, legge sine egne tanker i alt sammen. Er det for overmodig av meg?

  • Fine anbefalinger. ;)

  • Aaaaw, takk :`) Så koselig ^^,

Skriv en kommentar