En liten film om blogging

Jeg deltar i en kjempeflott konkurranse hos Gratis Bloggkurs. La meg sitere hva konkurransen går ut på:

STOR BLOGGKONKURRANSE VINN KR 5000,-

Skriv en omtale eller lag en video om Blogghåndboken – Gratis bloggkurs og legg den ut på bloggen din. Send oss så linken på en epost til post@gratisbloggkurs.no. Vi ser på bidraget, og legger igjen en kommentar på bloggen din.

1 Premie Kr 5000,- går til den omtalen eller videoen som vi synes gir Blogghåndboken best reklame. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Trøstepremie til de 30 stk beste deltakerne.

Alle har en mulighet til å vinne.

Hver uke plukker vi ut ukens beste bidrag. Vi kårer vinneren 15 August. 2010.

Det er i denne anledningen jeg har laget en liten film om blogging og bloggerhånboken. Den er dessverre ikke særlig bra, jeg har ingen film eller redigeringstalent. Men, det er da noe? Dessuten prøvde å jeg å bruke fantasien, og filmen er i HD. Stilig, eller hur? Jeg har klart å filme, og redigere, en film i HD. Jammen sa jeg smør. Og, som dere ser, er Mimi (katten min) en ivrig statist. Er hun ikke søt?

15 kommentarer

Skriv en kommentar