Hvor kan jeg få tak i et fint design til bloggen min?

Er du en av dem som sitter og river deg i håret fordi du ikke får bloggdesignet ditt som du ønsker? Som ikke forstår så mye av ordene HTML, PHP og CSS? Som ikke får til proffe bilder i Photoshop? Slapp helt av, jeg har vært en av dere. Og sannheten er at jeg er det enda – men jeg har fått hjelp.

Sannheten er at om man i dag skal blir lagt merke til i et stort hav av bloggere, så må man ha et design som folk husker. Noe som særpreger hvem man er som person. Noe ryddig, smakfullt og annerledes. Noen har såpass gode evner at de klarer å lage dette selv, mens vi vanlige dødelige dessverre ikke har satt oss inn i alle kodene, fordi vi blir forvirret av dem. Derfor trenger vi hjelp. Og i dette innlegget skal jeg fortelle dere om noen bloggere som hjelper andre med å lage design, er ikke det flott? De aller fleste av dem tar litt penger for designene de lager, men tro meg – det er verdt å invistere litt i et godt design om du vil ha flere lesere. Så her kommer noen bloggere som er villig til å hjelpe deg mot litt betaling.

NB! Om du vet om flere så list dem opp i kommentarfeltet da vel.

http://elefantzonen.com/

Pris: 1 800 kr for et komplett design.

Kan lage til: Blogg.no, iPublish, WordPress, Blogspot med mere.

Omtale: Binka har laget designet til bloggen min, og mange andre bloggere. Hun er kanskje ikke den rimeligste designeren, men hun gir deg kvalitet og veldig god service.

http://www.humlekyss.net/

Pris: Små ting er gratis, ellers kan pris diskuteres.

Kan lage til: WordPress og Blogspot.

Omtale: Her kan du få hjelp fra en veldig dyktig designer! Hun har et særpreg av å ha kvalitet i designene sine, og designet hennes er dessuten veldig søtt!

http://ninaphoto.blogg.no/

Pris: Ukjent. Ta kontakt.

Kan lage til: Blogg.no. Har blant annet laget designet til Martii.

Omtale: Lager fine designer til Blogg.no, og det er det jo sjeldent man ser egentlig… Så jeg vil oppfordre dere som har Blogg.no portal til å ta kontakt med Nina!

http://rinamf.net/

Pris: Varierer, ta kontakt.

Kan lage til: WordPress og Bloglovin.

Omtale: Er utrolig flink til å lage designer akkurat slik som kjøperen vil, og er dyktig med fargekombinasjoner og stiler. Er også en som er seriøs å forholde seg til. Rina er utrolig flink!

http://hermig.com/

Pris: Varierer, men ligger på rundt 100-200 kr.

Kan lage til: WordPress.org og Blogg.no.

Omtale: En av mine ynglingsbloggere, med et nydelig design. Jeg har også sett de forrige designene hun har laget, og hun er utrolig flink!

http://morningsundesigns.com/

Pris: Se prisene på siden deres. Det dyreste jeg kunne finne kostet 180 norske kroner (!).

Kan lage til: Hovedsaklig de som har eget domene og WordPress.org.

Omtale: Lager utrolig fine designer. Blant annet laget til Luna Anette, se selv. Og utrolig rimelig da!

http://hemmeligadresse.com/

Pris: Under 1 000 kr.

Kan lage til: Det står ingenting om dette, men jeg regner med at han kan lage til litt forskjellig i følge linkene hans.

Omtale: Dette er mannen som har laget designet til blant annet Drea, så det sier vel litt om hvor flink han er?

14 kommentarer

 • ninaphoto is the best:) hun har laget mitt også <3

 • Jeg er så heldig at jeg har en kamerat på IT skolen som nå til høsten begynner med internettsider og designing av egne hjemmesider (selv om han har vært en del borti det før) -så jeg har noen støttehjul når jeg en vakker dag skal ut i den store verden og få et design som er noe mer enn custom-backround og header (bare at som regel får jeg ikke custom-backround og custom-header i samme theme. SUKK). Men bra oversikt! Kjempe ^^

 • Tusen takk for tipset! Har nå sendt en order til morningsun ;)

 • :-) Jeg tror du driver med sånn notorisk linking til meg om dagen jeg :) Hehe… Men det er moro da!

 • Genialt innlegg. :) Jeg har egentlig eget domene, men jeg bruker det ikke enda. Har lyst til å gjøre det snart, men vil kunne lage eget design egentlig. :) Så da må jeg lære meg enda mer koding og slikt. ;) Men det er jo gøy da! Har gjort alt på min egen blogg selv, men det er jo hovedsaklig modifisering av templates osv. Kanskje jeg skal tilby spesialtegninger til folk isteden, hehe.

 • Helene: Så mye godt som du har å komme med, så er det vel ikke rart? ;)

 • sv: «med mitt hode», haha. ;P Joda, skal prøve! Angående kortet – det finnes ikke enda, men det kommer kanskje! :) må bare få litt flere av samme sjanger og sånn først.

 • Gode tips :) <3

  SV: Takk takk. Blir nok mye planlegging og skriving om det her på bloggen :)

 • Morningsun Designs anbefales på det aller sterkeste! :-)

 • Jeg ville aldri kjøpt et design for 1 800 kr, men hun er flink.. Jeg tror jeg holder meg til deg jeg, Caroline..

 • Peter Andre Jensen er en ringrev når det kommer til WordPress-design, og jeg er ganske forelska i arbeidene til Mia Holte. (Prisklassen de sikter seg inn mot er dog i et annet sjikt enn de du har nevnt i bloggposten her.)

 • her var det mye å velge mellom, og flinke folk! :) Men jeg liker å kluddre litt selv jeg, det er litt av sjarmen synes nå jeg.. :)

 • Katarina Kesina 21/03/2011, kl. 20:06

  Jeg er helt blank på design, har ordnet en worpress konto, og kjøpt et domene som jeg egnetlig ikke skjønner noe av.. jeg vil ha et fint design. Ikke avansert, men en fin header og slik at folk kan følge meg med e-post. Barne fin bakgrunn og header med bilde og skrift :) Jeg leste litt kjapt her, er det kanskje en egen siden man må ta kontakt på?

Skriv en kommentar