#4: Liked Posts

Jeg har fått mange fregner. Jeg har drukket kremet Bali kyllinggryte (rett i koppen). Jeg er rastløs. Jeg arbeider. Jeg tenker. Mye. Hva gjør du?

PS. Hva liker du best å lese om på bloggen min? Og synes du bloggen min er for upersonlig?

Mange bloggere drømmer vel om å tjene penger på bloggen sin. Vel, i dette innlegget kan du lese hvordan redaktøren bak Glabladet tjente 19. 000 kr på bloggen sin i april 2010. Det er interessant lesing, og han deler alt sammen med oss. Dette er forøvrig en morsom og fin blogg, mye nyttig lesestoff.

Har du en Blogg.no blogg? Da burde du ta en titt på dette innlegget til Benedicte. Hun lister her opp en hel rekke nyttige HTML koder for Blogg.no bloggere. Blant annet hvordan du flytter menyen, midtstiller bloggen, bakgrunnsbilde som står fast og tekst på kommentarboksen.

Føler du at du er en av dem som leser sakte? Nesten aldri blir ferdig med en setning, og må lese den om igjen og om igjen? Da burde du lese innlegget til Binka. Da vil du nok garantert føle deg mye bedre. Det inneholder til og med et utsagn om at det er bra for oss å lese sakte. Hva tror du?

Overalt på nettet kan du finne guider til hvordan du kan skrive et bedre blogginnlegg, men dette er noe nytt. Ida har nemmlig tatt for seg hvordan man kan skrive en god bloggkommentar. Utrolig nyttig info å hente her, og jeg vil anbefale dere alle sammen å lese det, vi kan alle lære noe her.

3 kommentarer

Skriv en kommentar