Sommeren er her!

Jeg befinner meg i Stokke kommune like ved Tønsberg, og nyter her de varme og avslappende sommerdagene. Dagene har bestått mye i lesing, og det er veldig sommerfølelse for meg så snart jeg får en bok i hendene (som ikke er fagrelatert). Har lest ut Regines Bok og Dødslekene. Er også snart ferdig med Viktoria av Knut Hamsun. Litteratur altså. Jeg elsker å lese! Har kjøpt boken Drømmehjerte for noen dager siden, så jeg tar vel fatt på den snart. Selvom dagene fremover blir travle, og det blir ikke mye tid til lesing da.

Jeg så den tredje Twilightfilmen, Eclipse, på kino her tidligere i denne uken. Jeg kan dessverre ikke si jeg er imponert. Nå skal det sies at jeg ikke har lest bøkene (bare kanskje 70 % av den første, og jeg synes det var veldig kjedelig), og hvis man ikke har lest Twilight blir man litt preget av det når man ser filmene. Det er mange ting jeg ikke skjønte sammenhengen mellom, og jeg synes generelt sett det var mye klissklasj. Og hun Bella, fysj, hun liker jeg overhodet ikke! Det eneste som var bra i filmen var kampene, og han der Jasper. Så Twilightfans, sorry, men filmen får 3 av 6 hos meg. Litt underholdende var den jo, men jeg følte liksom jeg hadde sett alt sammen før, i de to første filmene.

Ellers så jeg også The Proposal her om dagen, men jeg må dessverre si at jeg bare får mer og mer avsmak av denne typen komedier. Selvfølgelig, den var jo morsom, men det er liksom noe helt vesentlig som mangler. Alt er så overfladisk, arrangert, klisjéaktig og klissete. Men den slår helt klart an en jentekveld. Jeg vil gi den 3 av 6, og la meg nevne at dette er en av de beste jeg har sett av “denne” typen filmer.

Fra nå av gidder jeg ikke lage egne innlegg på filmer og bøker jeg ikke liker særdeles godt, men kanskje jeg nevner dem i et annet innlegg, slik som jeg har gjort i dette innlegget.

Fikk eksamenskarakteren min i går, og hva skal man si… Det gikk VANVITTIG bra! Jeg har ikke ord for hvor overrasket jeg ble, og veldig glad. Var virkelig en skikkelig opptur! Så nå har jeg 60 studiepoeng i boks, og er ferdig med førsteåret på Barnevernspedagogutdanningen. Det har gått skummelt fort, dette året. Er det noen av dere som ønsker at jeg skriver et innlegg om Barnevernspedagogutdanningen?

PS: Jeg savner Mimi…

4 kommentarer

  • Gratulerer med gode resultat! :D Eg syns alltid det er interessant å lese om utdanninga til andre, så eit innlegg om det hadde jo vore artig.

    Eg las heile Twilight-serien før i år, og klarte å bli heilt oppslukt på tross av at eg mislikte Bella intenst. For meg vart det aldri realistisk at alle desse flotte gutane fall for den masete, sytete jenta. Huff! Det var bikarakterane (mellom anna Jasper) og actionsekvensane som gjorde bøkene kjekke. Derfor har eg faktisk lyst til å sjå Eclipse, rett og slett for å få sett det “live”. Og så er det jo mykje eye-candy, då. ;)

  • sv: Tusen takk.
    Tips; hald deg unda filmane og les heller bøkane.

  • Gratulerer med 60 poeng da! ;D
    Kjør på med Barnevernspedagogutdanningen for oss du, hehe :)

  • Hmm.. Jeg skal se the proposal snart – men det skal sies at jeg er helfrelst for romantiske komedier da! :p

Skriv en kommentar