Siste innspurt!

Fristen for å melde seg på min store konkurranse er på søndag, og det er ennå ikke så veldig mange som har deltatt. Derfor setter jeg inn noen ekstra regler i dag. Om du har om konkurransen i sidemenyen din vil du delta med ytterlige 1 poeng. Og om du i tillegg nevner at fristen til konkurransen min er på søndag, og oppfordrer andre til å delta får du også 1 poeng. Så i alt kan du nå delta i konkurransen med 4 poeng.

Husk å skriv i kommentarfeltet mitt om du har nevnt fristen om konkurransen i et nytt innlegg eller har lagt den i sidemenyen. Jeg har allerede registert at http://icefeather.blogg.no/ har lagt til konkurransen i sidemenyen, så hun deltar nå med totalt 3 poeng.

Lykke til alle sammen! Denne premien er ufattelig god skal jeg si dere!

2 kommentarer

Skriv en kommentar